SPARA 0% 0 Populär

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4

100% Bomull

16 kr  16 kr


Välj färg:

Kvalitets-bomull i alla regnbågens färger!

Vi introducerar "Hobbii Rainbow 8/4 bomullsgarn”! Det första garnet i vår helt egen serie. Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder. Rainbow är gjort i en klassisk 8/4 tjocklek och består av 100% mjuk och naturlig bomull. Gå på upptäcktsfärd i de 60 oemotståndliga färger i alla regnbågens nyanser. 

Garnet lämpar sig både till stickade och virkade projekt - så ge dig bara i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnkläder, kläder och allt annat du kan komma på. Vi har såklart designat ett par gratis mönster som du hittar här:

Rainbow Babyfilt
Rainbow Alma snuttefilt
Crossed Stitch Disktrasa
Nätkasse
Virkade Pads
Virkat Pennskrin

Se mönster till garnet här: Mönster (30)

Elisabeth Hedlund

Jag som stickar mycket är så fantastiskt nöjd med detta garn 🌟🌟🌟🌟🌟jag stickade en norsk mönster stickad tröja till min 10 åriga flicka hon älskar att använda den så skön att ha den på sig🌟❤️Garnet är så lätt att arbeta med 🌟🌟🌟🌟🌟det har blivit mitt favorit garn 🌟🌟🌟🌟🌟samt bra att blanda med era andra bobullsgarner ❤️Mvh Elisabeth 🌟🌟🌟🌟🌟


Anki Persson

Mycket nöjd med de garner jag köpt av er, mjuka, följsamma och inte minst, Att det finns så många klara och vackra färger att välja på 💖 Och snabba leveranser som är så bra!!! Tar det slut så tar det inte 2 ve innan man kan fortsätta på projektet 😊 Är rullstolsbunden, inväntar operation och kan inte röra mig ute så bra.... Så detta är toppen för mig.


Camilla Hansen

Jag älskar detta garn, har beställt säkert 50 nystan hittills och kommer fortsätta. Älskar kvalitén och det stora utbudet.
Sen ett stort plus för hobbii som butik i helhet, beställer bara garn härifrån, pga det oslagbara kundbemötandet (glada mail man jämt får när man beställer), men även pga den snabba frakten och bra priserna. Kan inte bli bättre!!!


Trollet Eriksson

Ett mycket trevligt garn som finns i mååååånga färger. Jag beställde 12 olika färger (+ svart) till en temperaturfilt som min mor ska få om ett år då hon går i pension. Så varje dag stickar jag 600 maskor och det är ett nöje med detta garn. Det blir mjuk och fluffigt, samtidigt som det håller formen. Perfekt! ♥


Annica Henningson

Helt fantastiskt lättvirkat garn. Håller just nu på med den fina regnbågsfilten som det finns mönster på här på Hobbii. Den skall ett regnbågsbarn få. Detta mönster gav mej också inspiration till andra projekt framöver. Tummen upp för ert jobb med att ta fram garner med bra pris och som är lättjobbade.


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn