SPARA 0% 0 Populär

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4

100% Bomull

16 kr  Från 16 kr


Välj färg:

Kvalitets-bomull i alla regnbågens färger! Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder. Rainbow är gjort i en klassisk 8/4 tjocklek och består av 100% mjuk och naturlig bomull. Gå på upptäcktsfärd i de 86 oemotståndliga färger i alla regnbågens nyanser. 

Garnet lämpar sig både till stickade och virkade projekt - så ge dig bara i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnkläder, kläder och allt annat du kan komma på. 

Vi har såklart designat några gratis mönster som du kan hitta under "Mönster" ovan. 

Du kan också köpa Rainbow garnet i följande garnpaket:

Earthy Spirit (Färg 1-20)
Deep Ocean (Färg 21-40)
Indian Spice (Färg 41-60)
Garnpaket - Rainbow 8/4 - 60 färger
Rainbow Color Bag


Se mönster till garnet här: Mönster (58)

Maria Karlsson

Jag älskar Rainbow Cotton 8/4. Virkar en hel del på fri hand till mitt barnbarn och andras barn och barnbarn. Med jämna mellanrum virkar jag för välgörande ändamål t.ex Enhörningar och giraffer till Downs läger Gotland, Bläckfiskar till för tidigt födda barn. Eftersom jag själv är sjukpensionär så betyder det låga garnpriset enormt mycket för min" terapi"- mitt skapande. Kvalitén och de många färgerna är förstås också viktiga. Det blir så fina alster!


Ulla Adamsson

Stickar en uppsättning kläder till mitt nyaste barnbarn. Tvekade länge vilket garn jag skulle använda, men fastnade till slut för Hobbii Rainbow 8/4. Vilken tur!
Ett härligt lättstickat garn till ett riktigt överkomligt pris, som dessutom levereras som lovat.
Min nya favorit. Kommer att plåga både barn och barnbarn med diverse alster i detta härliga garn under lång tid framöver. Kanske blir det något till mig med - en top till sommaren.....


Lena Karlsson

Rainbow Cotton 8/4 är ett fantastiskt trevligt garn att virka med och vilka härliga färger om jag räknat rätt så är det 85 kulörer svårt att välja ibland. Virkar just nu disktrasor eftersom detta garn går att tvätta i 60 grader i maskin så passar garnet jättebra och sist men inte minst så är ju leveranserna från Er snabba 2-3 dagar så kan man öppna en härlig påse igen 😍👍 tack för att ni finns i mitt liv 😁👌


Elisabeth

Jag älskar färgerna hos Rainbow Cotton 8/4. Jag har beställt garnet i ett par omgångar och är väldigt nöjd. Det blir nog flera köp av det garnet. Jag kommer också att köpa Rainbow Cotton 8/4 Print, ett garn som jag nyligen upptäckt. Jag är mycket nöjd med Hobbii för den snabba leveranstiden, när man har beställt och väntar på garn så vill man ha det så fort som möjligt och börja sticka eller virka.


Elisabeth Hedlund

Jag som stickar mycket är så fantastiskt nöjd med detta garn 🌟🌟🌟🌟🌟jag stickade en norsk mönster stickad tröja till min 10 åriga flicka hon älskar att använda den så skön att ha den på sig🌟❤️Garnet är så lätt att arbeta med 🌟🌟🌟🌟🌟det har blivit mitt favorit garn 🌟🌟🌟🌟🌟samt bra att blanda med era andra bobullsgarner ❤️Mvh Elisabeth 🌟🌟🌟🌟🌟


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn