Fynda!  ☀️ Solskenspriser ☀️   Spara upp till 67%

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4 Print

Super Fine 100% Bomull

Spara 28 kr 28 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% mjuk bomull
 • Vikt:
  50 gram
 • Löplängd:
  ca. 170 meter
 • Garngrupp:
  Super Fine
 • Rekommenderade stickor:
  2,5 - 3,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 27m x 38v
 • Rekommenderad virknål:
  2,5 - 3,5 mm
 • Tvättanvisning:
  Kan tvättas i maskin vid max 40ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiirainbow84print

Rainbow Cotton 8/4 Print är efterföljaren till vår egen bästsäljare: Rainbow 8/4. I denna version är alla nystan multifärgade med vackra färgskiften och ger därför en helt ny dimension till dina garnprojekt. Som alltid är färgerna designade med kärlek och passion till Sveriges mest underbara garnkunder och vi har länge sett fram emot att visa er dessa nya färger. 

Rainbow Cotton 8/4 Print är i en klassisk 8/4 tjocklek och består av 100% mjuk och naturlig bomull. 

Garnet lämpar sig till både stickning och virkning - så det är bara om att ge dig i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnplagg, kläder och allt annat du kan komma på. Du kan såklart använda precis de samma mönster som används till den enfärgade varianten av Rainbow 8/4. 

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

PS. som en hyllest till våra underbara medarbetare och goda vänner av huset har vi namngett färgerna efter dem :-)

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (260)

Kamilla

Stickar i detta garn nu. Med stickor 2 1/2. Så 6 varv blir 1 cm. Så det har tagit sin tid med min lång kofta. Men hoppas snart att jag är i mål. Men älskar garnet. Ibland kan det vara knutar ellr att de har knutit ihop garnet men det klipper jag bort. För de priset så begär jag inte så mycket. Ä mycket nöjd. Det blir snart att handla mera. En sommar kommer snart så det blir till att sticka linnen.


Julia

Det här garnet är absolut en av mina favoriter! Jag älskar att garnet är flerfärgat och säljs till ett så bra pris, att jag redan har beställt ungefär hälften av färgerna. Just nu håller jag på att virka en disktrasa i färgen "Laudy". Sedan hoppas jag på att få vara med och virka elefanter till Elefanter För Änglabarn. Då kommer detta garn definitivt att komma till användning.


marianne

Jag är väldigt nöjd med det här garnet. Fastän det är det billigare så tycker jag om att arbeta med det. Jag håller på att virka en stor filt och garnet håller bra och det blir täta och fina maskor. Det enda negativa är att det i nästan varje nysta så är båda ändarna upplyftande och snörar ihop sig för mig.


Emelie

Så fint och mjukt garn!! Virkar just nu en liten virknålsväska till mig själv då hobbyn tagit fart och detta garn blir så fint melerat med alla färger och håller tätt. Noterade också hur tjockt och fint det blev med färgerna när jag virkade den trippelvikt!😍 Älskar!


June

Detta är mitt favoritgarn, så mjukt, hålller på med en babyfilt i färgen nr:19 Eva, färgerna är neutrala så de passar både till flicka och pojke. Väntar att det ska bli påfyllning på alla färgerna. Tack till Hobbii för all hjälp jag fick, ni är så trevliga.....


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn