SPARA 13% 2 kr Populär

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4

100% Bomull

Du sparar 2 kr

16 kr  14 kr


Välj färg:

Kvalitets-bomull i alla regnbågens färger! Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder. Rainbow är gjort i en klassisk 8/4 tjocklek och består av 100% mjuk och naturlig bomull. Gå på upptäcktsfärd i de 86 oemotståndliga färger i alla regnbågens nyanser. 

Garnet lämpar sig både till stickade och virkade projekt - så ge dig bara i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnkläder, kläder och allt annat du kan komma på. 

Vi har såklart designat några gratis mönster som du kan hitta under "Mönster" ovan. 

Du kan också köpa Rainbow garnet i följande garnpaket:

Earthy Spirit (Färg 1-20)
Deep Ocean (Färg 21-40)
Indian Spice (Färg 41-60)
Garnpaket - Rainbow 8/4 - 60 färger


Se mönster till garnet här: Mönster (41)

Elisabeth Hedlund

Jag som stickar mycket är så fantastiskt nöjd med detta garn 🌟🌟🌟🌟🌟jag stickade en norsk mönster stickad tröja till min 10 åriga flicka hon älskar att använda den så skön att ha den på sig🌟❤️Garnet är så lätt att arbeta med 🌟🌟🌟🌟🌟det har blivit mitt favorit garn 🌟🌟🌟🌟🌟samt bra att blanda med era andra bobullsgarner ❤️Mvh Elisabeth 🌟🌟🌟🌟🌟


Anki Persson

Mycket nöjd med de garner jag köpt av er, mjuka, följsamma och inte minst, Att det finns så många klara och vackra färger att välja på 💖 Och snabba leveranser som är så bra!!! Tar det slut så tar det inte 2 ve innan man kan fortsätta på projektet 😊 Är rullstolsbunden, inväntar operation och kan inte röra mig ute så bra.... Så detta är toppen för mig.


Camilla Hansen

Jag älskar detta garn, har beställt säkert 50 nystan hittills och kommer fortsätta. Älskar kvalitén och det stora utbudet.
Sen ett stort plus för hobbii som butik i helhet, beställer bara garn härifrån, pga det oslagbara kundbemötandet (glada mail man jämt får när man beställer), men även pga den snabba frakten och bra priserna. Kan inte bli bättre!!!


Sonia

Toppengarn har inhandlat detta fina garn i tre färger som matchar varann och startat en virkning av en tröja till mig själv. Det är det bästa bomullsgarnet jag jobbat med jag har jobbat dom slöjdlärare i 46 år. Både leveransen och betalningen går både fort och smidigt, känner dig verkligen värdefull för er med ett bra bemötande. Toppenbetyg


Git

Ett av de bästa garn jag köpt, både prismässigt och att det är så lätt att arbeta med. Leveranstiden är kanon då man får lust att beställa ännu fler färger hela tiden. Problemet är inte vad man ska göra av allt utan hur man ska få tiden att göra det :) Går utmärkt att tvätta sakerna i maskin då de ser lika fina ut i färgen efter :)


Skriv en recension

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn