Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

Hobbii

Rainbow Cotton 8/8

Light 100% Bomull

Spara 29 kr 29 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Bomull
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  75 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 19 m x 26 v
 • Rekommenderad virknål:
  4,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 15 m x 18 v
 • Tvättanvisning:
  Tvättas vid 40ºC / Vit 95ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiirainbowcotton88

Här får du den tjockare utgåvan av vårt bästsäljande bomullsgarn, Rainbow Cotton 8/4

Rainbow Cotton 8/8 är spunnet med 8 trådar och är därför dubbelt så tjockt som den klassiska 8/4 kvalitén, som endast är spunnet med 4 trådar. Detta underbara bomullsgarn består av 100% mjuk och naturlig bomull och du är garanterat ett garn i toppkvalitet till ett tvättäkta lågpris. Varje nystan har dessutom EasyStart, som gör det enkelt att dra ut tråden från mitten av nystanet. 

Färgkartan bjuder på många fantastiska färger, så se till att gå på upptäcktsfärd och hitta de färger som passar bäst till ditt nästa projekt. 

Rainbow Cotton 8/8 lämpar sig för både stickning och virkning – så det är bara om att ge dig i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnplagg, kläder och allt annat du kan komma på. Vi har såklart designat ett par gratis mönster, som du hittar under fliken "Mönster".

Garnet är  OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (141)

Halime

Jättefint och mjukt garn. Gör inte ont i fingrarna då den är så mjuk och går smidigt att arbeta med. Jag beställer alltid detta garn! Det enda som jag vill kritisera är ni på Hobbii – färgerna på era bilder stämmer inte alls med verkligheten. Många gånger har man blivit förvånad att garnet är i en helt annan nyans än bilden, och blir lite besviken. Ni borde jobba mer med era bilder och få till färgerna lite bättre. Finns det planer på att införa en sorts färgkarta, så man kan få en liten prov på alla era garner och sen kunna beställa rätt färg?


Johanna Johansson

Detta är, i alla fall för mig, det bästa garnet för till exempel mössor och vantar då det är mjukt och jag känner ofta att andra material kan börja klia (jag är lite känslig 😂). Jag har även gjort ett strandnät enligt ett av era mönster av rainbow 8/8 som jag blev suuupernöjd med! Lättarbetat och starkt. Det enda är att färgen ibland är annorlunda från bilden på hemsidan, som ofta är skarpare och klarare än i verkligheten så se gärna över bilderna så att det inte blir en så stor skillnad mellan bild och produkt 😊


Emmeli

Detta garn har var mitt första garn när jag lärde mig att virka. Sedan dess har olika färger kompletterat min samling. Mjukt och härligt! Ett plus är att starten är tydligt utmarkerad vilket gör att garnet ligger fint och stilla bredvid dig istället för hoppar och svänger som när du börjar på utsidan. Vill verkligen rekommendera detta garn och särskilt till nybörjare som kanske är lite vilsna inför val av garn (det finns ju så många!) - Testa detta!


Crystal

Älskar detta garn då den är perfekt för alla mina amigurumi mönster oavsett designer. Mjuk utan att nystan går upp vid virkning samt stabil för mer krävande teknik. Nackdelen är att alla gillar den lika mycket så ibland finns inte alltid färgen man vill ha. Jag håller med andra att bilderna är inte alltid motsvarar färgen man får men priset per st i större kvantiteter väger upp det. Man kan aldrig ha för mycket garn hemma trots allt ❤


laura

I bought this yarn to make a hand bag as a gift, I came out better than i expected it to, the color was really nice and the yarn was nice and soft, I was a bit warey to use cotton as i thought it would be hard to use but it was total differrent so easy to use , i have now ordered more and am happy with the color . I would love it if there was a shop that you had that i could go to and see all the yarn.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn