❗️ FRI FRAKT till nya kunder - Klicka här❗️   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

Hobbii

Winter Glow Solid

Light 51% Ny Ull, 49% Akryl

Spara 139 kr 139 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Hippity Hoppity Rea
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  51% Ull, 49% Akryl
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  350 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 v
 • Rekommenderad virknål:
  5,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 17 m x 22 v
 • Tvättanvisning:
  Skontvätt i 30°C / Får inte torktumlas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiiwinterglowsolid

Winter Glow Solid är ett oumbärligt komplement till vår färgexplosion; Hobbii Winter Glow. En exceptionellt vacker ullblandning med ett fantastiskt djup i färgerna och en helt speciell glöd.

Garnet är entrådigt med en relativt löst spunnen struktur, som varier lite i stocklek. Den fina blandningen av ull och mjuk akryl är enkel att arbeta med och räcker långt. Det har använts sydamerikansk ull, som är både värmande och mjuk, och blandningen är slitstark. Winter Glow är därför perfekt till exempelvis ponchos, tröjor och cardigans, mössor. vantar, halsdukar.

Winter Glow Solid produceras på samma italienska spinneri, som gör de mest otroliga färger åt oss i Winter Glow. Så färgskalan i den enfärgade versionen är baserad på nyanser som kan kombineras på kors och tvärs med den färgrika varianten. Tjockleken på de två garnerna är den samma, och de kan kombineras i en mängd kreativa projekt. Du kan t.ex. sätta multifärgade ärmar på en enfärgad tröja. Gillar du ränder, prova då att kombinera multi- och enfärgad Winter Glow … Eller föreställ dig, hur vackert ett Fair Isle mönster skulle bli i den Winter Glow på en bas av Solid.

Vi har fått Solid versionen uppnystad som en mindre utgåva på 100g. Med hela 350 meter per nystan, kommer du ganska långt med några få nystan. Och låt oss bara få understryka att Solid versionen absolut briljerar på egen hand, utan häftiga ränder från sin familjemedlem :-)  De vackra nyanserna är formidabla i sig själv och kan användas till massor av projekt.

Vänligen var uppmärksam på att garnets tjocklek varierar mellan tjockt och tunt, vilket ger garnet ett helt eget uttryck.


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (110)

Birgit

Kombinationen med ull och akryl ger ett tjockare fluffigt garn med låg vikt, men som ändå har mycket av de som ren ull ger. Fungerar ypperligt att virka i. Blir en stooor filt, mosaikvirkad.


Helena

Så fin kombination av ull och akryl. Men det bästa är ändå alla nyanser och en fin lyster som kommer fram i ljuset. Lätt att arbeta med och lätt att bära resultatet.


Ellenor

Så otroligt mjukt garn!
Jag kan dock tycka att det behövs mindre stickor än rekommenderat för att få en tät tröja. Men som alltid är det från person till person


Christina

mycket bra garn att sicka med. Det enda negativa var att ett av mina fyra nystan var väldigt trassligt, ägnade timmar åt att trassla upp det.


Sanna

Skönt och enkelt att sticka med, kliar inte alls lika mycket som andra ullgarn kan göra (även andra blandade garn).


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn