Populära erbjudanden just nu!   ✨ JUL-REA ✨   Spara upp till 54%

Hobbii

Winter Glow

Medium 51% Ull, 49% Akryl

Spara 299 kr 299 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  51% ull, 49% akryl
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  700 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  4,5 - 5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 18 m x 24 v
 • Rekommenderad virknål:
  5 mm
 • Tvättanvisning:
  Skontvätt i 30°C / Får inte torktumlas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiiwinterglow

En fabulöst snygg ullblandning med ett härligt djup i färgerna och en helt speciell glöd!

Vi får producerat Hobbii Winter Glow på ett italienskt spinneri, som gör färgsammansättningar som från en helt annan värld.

Garnet har en löst spunnen struktur med lite variation i tjockleken, och det är lätt att arbeta med. Undertiden som ditt handarbete tar form, så ser du lager på lager av härliga färger i ett överraskande och fascinerande färgspel.

Den sydamerikanska ullen som används, är både varm och mjuk. Winter Glow är därför helt perfekt till bl.a. ponchos, tröjor och cardigans, mössor, vantar, halsdukar... och allt med helt betagande färger som kan piffa upp varje outfit. Eller använd det till en unik filt, ett enda nystan räcker verkligen riktigt långt med sina 700 meter.

Mycket nöje!

Vänligen observera att garnets tjocklek varierar mellan tunn och tjock, vilket ger garnet sitt helt egna uttryck.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 1976-294). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (33)

Johanna

Så underbart garn. Var lite tveksam mot garnet först, men beställde det ändå och det är helt underbart och det kliar inte alls som jag trodde det skulle göra. Bara älskar det. Enda negativa är att det är nystat på en konstigt sätt så det säckar ihop fort eller får inget bra flyt när man virkar, så man får nysta om det innan man börjar. Men rekommenderar det verkligen ä ändå


Helene

Jag gillar verkligen det här garnet. Mest gillar jag att det är ojämnt spunnet. Det blir spännande struktur på det man stickar.
Färgangivelserna är lite diffusa. Jag köpte nr 28 och jag skulle vilja kalla den för dammiga pasteller. Där är rosa, blå, grön och lila, vaga och diffusa. Den enda färgen som sticker ut är senap. Men snyggt blir det.


Annalena

Ett underbart garn, jag köpte nr 2 och håller på att virka Winter glow - halstub. Kommer högst troligt köpa fler färger och roa mig med längre fram.
Garnet är lite varierande i tjocklek och alla de otroliga färgskiftningarna sen, det gör det hela väldigt roligt att arbeta med.


Malin

Gosigt garn med fina färgskiftningar. Jag är nybörjare och har endast stickat en tråkig grytlapp tidigare. Detta va något helt annat. Så kul att se färgerna växa fram. Stickar en halsduk med dubbelt garn. Skall bli en mössa med.
Kommer att köpa mer av detta!


anna

Winter glove är ett underbart garn. Färgerna är magiska. Man blir så lycklig över varje färdig produkt. Här har jag stickat 4 barntröjor och små baskrar till. Sockor blev det också.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn