KnitPro

Self Love – Set med Utbytbara Ändstickor

3,5 - 8 mm

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Årets set med rundstickor från KnitPro 2021. Setet är ett limited edition set, och årets ultimata julklapp, om du frågar oss! 

Detta KnitPro set med rundstickor gör en glad i hela kroppen redan vid första ögonkastet. De livliga pastellfärgerna båda utanpå och inuti, det fina genomgående blomster- och regnbågsmotivet och ett komplett set med stickor och tillbehör av hög kvalité, ger tillsammans en härlig mix av delikatesser! Kablarna är matt-svarta i rostfritt stål, och de är dessutom ”minnesfria” vilket betyder att de alltid vecklar ut sig fint, och riskerar inte att knäckas. Kablarnas svarta färg matchar snyggt med de pastellfärgade trästickorna i laminerat björkträ. 

Med i setet får du två extra gåvor: Ett virkat bokmärke i form av en blomma och en stickjournal. Stickjournalen är på engelska och innehåller 61 sidor. Journalen är uppdelad så att du både kan fylla i information kring dina nuvarande och tidigare stickprojekt, sidor att göra anteckningar på, och sidor att rita skisser/mönster på. 

Material: Laminerad björk 

Setet innehåller: 

  • Utbytbara stickor i strl. 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0 mm 
  • 4 wirar: 1 x 60cm, 2 x 80cm & 1 x 100cm 
  • 4 wirestoppare 
  • 4 nycklar 
  • 1 set kabelövergångar 
  • 1 stickjournal (mått: 137x210x6 mm) 
  • 1 virkat bokmärke 
  • Bokmärket kommer i en ljusblå liten tillbehörsväska

Gunilla

Det är ju trevligt att kunna sticka på rund stickor, för att det skonar ryggen, axlar, armbågar, och händerna. Jag har använt rund stickor i 48 år för det mesta använder jag olika nummer på rund stickor. Jag har i trä, metall, plast, utbytbara stickor.


Ally

Stickorna och innehållet i kitet är jättefint men själva "boken" är inte så praktisk förpackning. Hade önskat att man kunde plocka loss sidan med stickorna för det känns inte praktiskt att förvara i originalförpackningen. "Hörnen" som håller stickboken och de små väskorna satt löst redan från början.
Så denna var jättefin, men inte alls värd priset tyvärr.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn