FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

KnitPro

The Believe Set – Utbytbara Ändstickor

3 - 6 mm

Spara 1 129 kr 1 129 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

The Believe Set är en del av The Mindful Collection från KnitPro och är ett härligt set med utbytbara lace Ändstickor i stål!

Setet innehåller de 7 mest populära storlekarna som du behöver. Mindful Collections utbytbara rundstickor är tillverkade av rostfritt stål, vilket ger en superfin och slät yta. Spetsarna på pinnarna är perfekta även för att arbeta med de finaste garnerna. Ett inspirerande ord är lasertryckt på varje storlek för att förstärka stickglädjen och lugnet som kan uppstå kring hantverket.

En separat väska med dragkedja innehåller ullnålar, en stickmätare och en mängd olika maskmarkörer. Plus kablar, kabelnycklar och kabelförlängare. Allt detta levereras i ett vackert tygfodral med benvita och blågröna färger.

Kablarna i den här uppsättningen finns i tre längder. De är starka och flexibla, har en slät blågrön beläggning och är trasselfria. De har till och med en 360 graders rotationsled så att de inte vrider sig. Kom ihåg att KnitPro-kablar är kompatibla med alla utbytbara KnitPro-rundstickor.

Stickorna tillverkas med tanke på miljön och alla förpackningar är tillverkade av naturmaterial. Alla KnitPro stickor tillverkas i ett familjeägt företag som stöder mänskliga rättigheter.

Tillgängliga storlekar: 3,0 – 3,5 – 4,0 – 4,5 – 5,0 – 5,5 och 6,0 mm.

Stickornas längd: 13 cm

Kablar: 60 cm, 80 cm och 100 cm

Tillbehör i setet:

  • 1 par kabelförlängare
  • 2 kabelnycklar 
  • 4 ändstoppare
  • 1 stickmätare
  • 30 runda maskmarkörer i tre olika storlekar
  • 10 maskmarkörer med lås
  • 10 maskmarkörer med delad ring
  • 2 stoppnålar

Material: Rostfritt stål

Pssst ... Den urgamla symbolen som genomsyrar The Mindful Collection representerar universum, livet och sökandet efter helhet.

Anneli Sandberg

Var först supernöjd men på mindre än ett år har två kablar gått av i fästet. Ska det verkligen vara så? Kan skicka foto på eländet.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn