SPARA 20%

Information

Kategori Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 75 meter
Rekommenderade stickor 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 20m x 24v
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Vit 95ºC / Får inte torktumlas / Kan strykas vid låg temperatur
Hashtag #hobbiirainbowcotton88

Hobbii

Rainbow Cotton 8/8

100% Bomull

Du sparar 4 kr

20 kr  Från 16 kr

Välj färg:

Här får du den tjockare utgåvan av vårt bästsäljande bomullsgarn, Rainbow Cotton 8/4. 

Rainbow Cotton 8/8 är spunnet med 8 trådar och är därför dubbelt så tjockt som den klassiska 8/4 kvalitén, som endast är spunnet med 4 trådar. Detta underbara bomullsgarn består av 100% mjuk och naturlig bomull och du är garanterat ett garn i toppkvalitet till ett tvättäkta lågpris. Varje nystan har dessutom EasyStart, som gör det enkelt att dra ut tråden från mitten av nystanet. 

Färgkartan bjuder på 60 fantastiska färger, så se till att gå på upptäcktsfärd och hitta de färger som passar bäst till ditt nästa projekt. 

Rainbow Cotton 8/8 lämpar sig för både stickning och virkning – så det är bara om att ge dig i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnplagg, kläder och allt annat du kan komma på. Vi har såklart designat ett par gratis mönster, som du hittar under fliken "Mönster".

 

Se mönster till garnet här: Mönster (11)

Halime

Jättefint och mjukt garn. Gör inte ont i fingrarna då den är så mjuk och går smidigt att arbeta med. Jag beställer alltid detta garn! Det enda som jag vill kritisera är ni på Hobbii – färgerna på era bilder stämmer inte alls med verkligheten. Många gånger har man blivit förvånad att garnet är i en helt annan nyans än bilden, och blir lite besviken. Ni borde jobba mer med era bilder och få till färgerna lite bättre. Finns det planer på att införa en sorts färgkarta, så man kan få en liten prov på alla era garner och sen kunna beställa rätt färg?


jessica

jättehärligt garn,lättvirkat och behagligt. Jag har tidigare virkat med 8/4 garn av ett annat märke men tivdes inte med det då det var lite i tunnaste laget för mig. detta 8/8 garn är perfekt och många härliga färger är ett stort plus. Håller just nu på att virka min första kjol.


Ywonne Brundell

Jag stickar kjolar. Gör just nu två samtidigt :) Det är super att det finns så många färger att välja mellan! Mjukt och härligt garn.... Allteftersom kjolarna växer fram (det går fort) är det största problemet : vilka färger ska jag välja till nästa projekt ? :)


Karoline

Ett helt perfekt garn jag använder till att virka alla diverse olika saker. Det är lättarbetat och finns i massa olika färger vilket är ett stort plus. Och det är verkligen prisvärt. Just nu virkas en bebisfilt av detta fantastiska garn i färgen gammelrosa.


Johanna

Jag har precis börjat virka och beställde hem ett antal nystan av detta garn - och jag är supernöjd! Har lyckats göra två enhörningar och en halv kanin hittills, väldigt lätt att virka med även för nybörjare. Kommer definitivt beställa igen 👍🏼


Skriv en recension

Information

Kategori Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 75 meter
Rekommenderade stickor 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 20m x 24v
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Vit 95ºC / Får inte torktumlas / Kan strykas vid låg temperatur
Hashtag #hobbiirainbowcotton88

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn