Information

Kategori Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC
Hashtag #hobbiirainbowcotton84

Hobbii

Rainbow Cotton 8/4

100% Bomull

17 kr  Från 17 kr

Välj färg:

Kvalitets-bomull i alla regnbågens färger! Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder. Rainbow är gjort i en klassisk 8/4 tjocklek och består av 100% mjuk och naturlig bomull. Gå på upptäcktsfärd i de många oemotståndliga färger i alla regnbågens nyanser. 

Garnet lämpar sig både till stickade och virkade projekt - så ge dig bara i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnkläder, kläder och allt annat du kan komma på. 

Vi har såklart designat några gratis mönster som du kan hitta under "Mönster" ovan. 

Du kan också köpa Rainbow garnet i följande garnpaket:

Earthy Spirit (Färg 1-20)
Deep Ocean (Färg 21-40)
Indian Spice (Färg 41-60)
Garnpaket - Rainbow 8/4 - 60 färger
Rainbow Color Bag


Se mönster till garnet här: Mönster (126)

Therese

Första gången jag köpte och använde detta garn, men köpte trots det flera olika färger.
Jag har bara använt en av färgerna ännu, korall, men den var underbart fin. Och ett mjukt och lättarbetat garn som, i mitt tycke, passade perfekt till den virkade mat jag skulle använda det till.
Många olika färger och nyanser att välja mellan och till ett billigt pris, vilket alltid är ett extra plus.
Väldigt positiv och glad, det är nog inte sista gången jag beställer detta garn


Maria Karlsson

Jag älskar Rainbow Cotton 8/4. Virkar en hel del på fri hand till mitt barnbarn och andras barn och barnbarn. Med jämna mellanrum virkar jag för välgörande ändamål t.ex Enhörningar och giraffer till Downs läger Gotland, Bläckfiskar till för tidigt födda barn. Eftersom jag själv är sjukpensionär så betyder det låga garnpriset enormt mycket för min" terapi"- mitt skapande. Kvalitén och de många färgerna är förstås också viktiga. Det blir så fina alster!


MiM

Beställde paketet med alla färgerna. Ett härligt mjukt garn som säkert passar utmärkt till kläder, även för bäbisar, filtar m.m. Inte så bra för mina virkade glassar, kändes för mjukt och delade sig lite. Behöver nog virknål storlek 1,75 mm till detta garn om jag ska virka leksaksmat och amigurumi.. (Beror inte på garnet att första glasstruten såg ut som en spene). Jag tror att det blir färgglada barnplagg och en vacker filt av detta mjuka garn.


Rebecka på @cute.as.yarn

Jag gillat att använda 049 persika till mina rävar som finns att se på @cute.as.yarn och gillar verkligen alla fina pastell toner.
Önskar oxå att det fanns en riktigt fin senapsgul nyans då curry drar iväg lite för mkt åt grön.. men i övrigt finns alla färger man kan önska och jag har beställt otroligt många färger och omgångar av detta garn som är det garn jag använder nästan uteslutande till mina dockor och djur som jag virkar med 2,5 nål


Ulla Adamsson

Stickar en uppsättning kläder till mitt nyaste barnbarn. Tvekade länge vilket garn jag skulle använda, men fastnade till slut för Hobbii Rainbow 8/4. Vilken tur!
Ett härligt lättstickat garn till ett riktigt överkomligt pris, som dessutom levereras som lovat.
Min nya favorit. Kommer att plåga både barn och barnbarn med diverse alster i detta härliga garn under lång tid framöver. Kanske blir det något till mig med - en top till sommaren.....


Skriv en recension

Information

Kategori Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% mjuk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 38v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 60ºC
Hashtag #hobbiirainbowcotton84

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn