FRI FRAKT!     ⏳ Rean slutar kl. 22.59 ⏳     Spara upp till 62%

Go Handmade

Happy Chunky Double - 50g

Super Bulky 100% Polyester

Gratis frakt
Spara 55 kr 55 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Födelsedagsrea
 • Tillverkare::
  Go Handmade
 • Innehåll:
  100% Polyester
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  33 m
 • Garngrupp:
  Super Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  6 - 10 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiihappychunkydouble50g

Happy Chunky är ett underbart, mjukt och gosigt chenille garn av hög kvalité. Det är perfekt till dina super-chunky virkprojekt, som all slags inredning: filtar, badrumsmattor, kuddar, korgar, väskor eller en mjuk, läcker puff. Du kan självklart också sticka med det.

Happy Chunky Double har en sensoriskt stimulerande yta och passar perfekt till baby- och barnsaker, t.ex. den helt ljuvliga mysfilten att lägga de minsta på när det är dags att leka lite på golvet.

Garnet har p.g.a. sin fluffiga kvalité ett brett spann i sin stickfasthet. Vi kan därför inte ange en bestämd stickfasthet, då vi menar att det beror dels på mönstret och dels på den som stickar.

Happy Chunky är inte bara en utsökt kvalitetsprodukt, det har också AZO certifikat och är därmed ett garn som alla kan känna sig fullständigt trygga med att använda.

Ett AZO certifikat dokumenterar att garnet har genomgått en mängd tester och godkänts av gällande europeiska lagar.

Garnet är  OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 22.HCN.95901). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (4)

Rebecca

De flesta garner i den här kategorin jag har testat har varit i princip snöre med korta fibrer inlindade för att ge intrycket av tjocklek. Har inga problem med den sorten men det här var vad jag tänkte mig så det funkade bäst för mina projekt. Jag är nöjd.


Feffie

Jag tycker detta garnet är väldigt trevligt att jobba med! Det är inte skört som många andra fluffiga garner, och fluffet stannar även kvar då man virkar. Ett riktigt bra garn med andra ord! <3


Elsa

Fantastisk mjukt garn som blev till en väldigt uppskattad filt. Planerar redan nästa filt-projekt!Så långt det går borde en undvika att repa upp men det går med lite tålamod


Jonna

Otroligt mjukt garn, inte det lättaste att jobba med men det funkar för den erfarna. Ganska svårt att göra magisk ring med. Kommer helt klart fortsätta köpa detta garnet!


molly

Mjukt och kvalitén är bra förutom när man klipper i det går lite av garnändens ludd av men går bra att bara knyta en Knut och virka på för mig👍🏻😊🧶💙


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn