Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%

Hobbii

Easy Touch Virknålsset - 9 storlekar

2 - 6 mm

Spara 279 kr 279 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Aluminium / TPR
 • Storlekar:
  2 mm - 6 mm
 • Längd:
  13,7 cm

Skönt virknålsset till ett riktigt bra pris.

Easy Touch Virknålsset innehåller 9 virknålar i olika storlekar - 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm & 6mm.

Virknålarna är tillverkade med ett mjukt ergonomiskt grepp i varsin specifik färg, och du kan njuta av din virkning i timmar utan att få ont i händerna. Krokarna är tillverkade av aluminium och är därmed nickelfria. Jo mer du virkar med dessa virknålar, ju mer kommer du att älska dem :)

Ett absolut must-have för en riktig virk-entusiast!

Pyret Lindberg öbom

Kanoners! Att virka med riktiga nålar ger en helt ny upplevelse underbart funkar till alla arbeten! Sedan att dom kommer i så fina färger de e ju glädje bara o titta på dom! Äldre personer som virkat mycket men fått lägga ner på grund av smärta osv kommer nog kunna använda dessförinnan greppet är inte alls så påfrestande som de gamla nålarna och ja trivs bättre me dessa va dock sjukt skeptisk om de skulle gå o n ända dom har ju precis lärt mig virka o då blir de ju jobbigt o byta o ändra sitt sätt o hålla tänkte ja men till slut efter sneglat ett tag på dom slog ja till och de e till och med lättare o vorka med dessa en vanliga nålar! Rekommenderas skarpt i alla lägen! Nybörjare som elit!


Anna Grete Granquist

Jag har virkat sedan jag var barn och testat de flesta virknålar på marknaden billiga och dyra. Fick dessa rekommenderat i en garnaffär och köpte två stycken. Blev helt vild när jag testade dem, så när jag såg detta erbjudande med nio storlekar slog jag till. Bra pris för världens bästa virknålar, vill aldrig mer virka med något annat. Min väninna fick de två jag hade köpt i garnaffären, eftersom jag nu hade dubletter, og hon är lika tokig i dem som jag 😊


Nova

Detta är dom första virknålarna jag köpt i hela mitt liv, och det är garanterat de ända jag kommer fortsätta köpa. Jag är en nybörjare på virkning och letade efter ett billigt alternativ som skulle innehålla många nålar. Dom här virknålarna är enkla att hålla i och kommer i flera olika fabulösa färger och många storlekar. Jag kommer garanterat fortsätta köpa virknålar från samma serie, helt klart en 10/10!


Susanne

Älskar dem!
De kändes lite klumpiga först, både mycket tjockare, men även kortare än de jag vanligtvis använder. Men jag vande mig fort och nu känns de supersköna att jobba med. Handtagen är lite mjuka och ger bra grepp, och man halkar inte med fingrarna ens om man, som jag, är väldigt torr om händerna. Har svårt att se att jag skulle använda några andra igen.


Milla

De bästa virknålarna som finns, i alla fall för mig. Jag håller virknålen i gaffelgrepp. Mycket bra form och material. Garnet glider otroligt lätt och man virkar snabbt och jämnt utan att bli uttröttad i handen. Jag har ledbesvär och får lätt ont av upprepade rörelser. Praktiskt med färgkodningen. Ska nu skaffa det andra sättet med små storlekar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn