⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰     🧼🪣 Fröken Olssons vårstädning 🪣 🧼      Spara upp till 54%

Hobbii

Easy Touch Virknål

Spara Från 45 kr Från 45 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Rostfritt stål/Aluminium & TPE
 • Storlekar:
  0,5 - 10,0 mm
 • Längd:
  13 - 13,7 cm
 • Färg:
  Varierar allt efter storlek

Skön virknål till ett riktigt bra pris!

Easy Touch virknålarna är tillverkade med ett mjukt ergonomiskt grepp i varsin specifik färg, och du kan njuta av din virkning i timmar utan att få ont i händerna. Krokarna är tillverkade av aluminium och är därmed nickelfria. Jo mer du virkar med dessa virknålar, ju mer kommer du att älska dem:)

Ett absolut must-have för en riktig virk-entusiast!

Vi säljer också dessa sköna virknålar i set. Se länken över denna text.


Lena

Easy touch virknål. Väldigt skön att virka med! Höll på med ett projekt med en kudde i drygt en vecka och det var bekvämt hela tiden. Virknålen har ett behagligt grepp och den mjuka rundningen gav inte de klassiska skavmärkena som sträva nålar ger på vänster pekfinger.
Fin färg som gör att nålen syns tydligt i handarbetspåsen.


Carolina

Köpte dessa virknålar för ett par år sedan och älskar dom. 2mm nålen har använts flitigt och började sakta men säkert att slitas så investerade i en ny då jag verkligen älskar hur de känns i handen och hur bra de funkar med olika typer av garn. Helt fantastiska virknålar, väl värda pengarna!


Linnéa

Bästa virknålen jag någonsin köpt!! Jag får ingen kramp i handlederna även när jag sitter och virkar i flera timmar. Den blir inte heller påverkad av friktion och garnet glider på den när jag virkar med den. Rekommenderar starkt om du ska börja virka eller har problem med ont i handlederna.


Sam

Jättebra alternativ till en standard virknål i metall/plast! Formen hjälper verkligen om man tenderar att få ont i handen/handleden när man virkar, och att alla storlekar har olika färg gör det lätt att se vilken som är vilken. Får dessutom inte garnet att gnissla medan man arbetar!


Anette

Superbra virknål. Har innan haft metallvirknålar med platt grepp som jag tycker fungerar bra i mindre storlekar. När jag virkat med tjockare garn har jag fått ont i handleden nästan direkt. Nu har jag virkat många saker med Easy touch virknål strl 9 och känner ingenting i handleden.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn