Hobbii

Easy Touch Virknål

Spara Från 45 kr. Från 45 kr.

Leverans 3-7 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Aluminium & TPE (termoplastiskt gummi)
 • Storlekar:
  2,0 - 10,0 mm
 • Längd:
  13,7 cm
 • Färg:
  Varierar allt efter storlek

Skön virknål till ett riktigt bra pris!

Easy Touch virknålarna är tillverkade med ett mjukt ergonomiskt grepp i varsin specifik färg, och du kan njuta av din virkning i timmar utan att få ont i händerna. Krokarna är tillverkade av aluminium och är därmed nickelfria. Jo mer du virkar med dessa virknålar, ju mer kommer du att älska dem:)

Ett absolut must-have för en riktig virk-entusiast!

Vi säljer också dessa sköna virknålar i set. Se länken över denna text.


Sam

Jättebra alternativ till en standard virknål i metall/plast! Formen hjälper verkligen om man tenderar att få ont i handen/handleden när man virkar, och att alla storlekar har olika färg gör det lätt att se vilken som är vilken. Får dessutom inte garnet att gnissla medan man arbetar!


Anette

Superbra virknål. Har innan haft metallvirknålar med platt grepp som jag tycker fungerar bra i mindre storlekar. När jag virkat med tjockare garn har jag fått ont i handleden nästan direkt. Nu har jag virkat många saker med Easy touch virknål strl 9 och känner ingenting i handleden.


Ulrica

Tycker att dessa virknålar är toppen. Jag har nu en i varje storlek :) Jag har alltid använt smala gamla metallnålar som ibland gör så jag får kramp efter alldeles för kort tid. Med dessa känner jag har inget sådant utan kan sitta och jobba i timmar och om jag vill.


Helena

En väldigt bra virknål att hålla i när man som nybörjare är lite spänd och håller hårt innan man lärt sig och kan slappna av lite. Önskar jag hade köpt ett helt set istället för bara 2 stycken


Evelina

Supersköna i och för handen! Rekommenderar starkt om man är nybörjare eller om man lätt spänner sig och får ont i handen och/eller handleden när man virkar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn