Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Hobbii

Easy Touch Virknål

Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spara Från 45 kr Från 45 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Rostfritt stål/Aluminium & TPE
 • Storlekar:
  0,5 - 10,0 mm
 • Längd:
  13 - 13,7 cm
 • Färg:
  Varierar allt efter storlek

Skön virknål till ett riktigt bra pris!

Easy Touch virknålarna är tillverkade med ett mjukt ergonomiskt grepp i varsin specifik färg, och du kan njuta av din virkning i timmar utan att få ont i händerna. Krokarna är tillverkade av aluminium och är därmed nickelfria. Jo mer du virkar med dessa virknålar, ju mer kommer du att älska dem:)

Ett absolut must-have för en riktig virk-entusiast!

Vi säljer också dessa sköna virknålar i set. Se länken över denna text.


Lena

Easy touch virknål. Väldigt skön att virka med! Höll på med ett projekt med en kudde i drygt en vecka och det var bekvämt hela tiden. Virknålen har ett behagligt grepp och den mjuka rundningen gav inte de klassiska skavmärkena som sträva nålar ger på vänster pekfinger.
Fin färg som gör att nålen syns tydligt i handarbetspåsen.


Carolina

Köpte dessa virknålar för ett par år sedan och älskar dom. 2mm nålen har använts flitigt och började sakta men säkert att slitas så investerade i en ny då jag verkligen älskar hur de känns i handen och hur bra de funkar med olika typer av garn. Helt fantastiska virknålar, väl värda pengarna!


Sam

Jättebra alternativ till en standard virknål i metall/plast! Formen hjälper verkligen om man tenderar att få ont i handen/handleden när man virkar, och att alla storlekar har olika färg gör det lätt att se vilken som är vilken. Får dessutom inte garnet att gnissla medan man arbetar!


Anette

Superbra virknål. Har innan haft metallvirknålar med platt grepp som jag tycker fungerar bra i mindre storlekar. När jag virkat med tjockare garn har jag fått ont i handleden nästan direkt. Nu har jag virkat många saker med Easy touch virknål strl 9 och känner ingenting i handleden.


Ulrica

Tycker att dessa virknålar är toppen. Jag har nu en i varje storlek :) Jag har alltid använt smala gamla metallnålar som ibland gör så jag får kramp efter alldeles för kort tid. Med dessa känner jag har inget sådant utan kan sitta och jobba i timmar och om jag vill.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn