⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰     🧼🪣 Fröken Olssons vårstädning 🪣 🧼      Spara upp till 54%

Hobbii

Diablo Print

Lace 40% Akryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Spara 15 kr 67 kr 82 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  40% Akryl, 30% Mohair, 30% Polyamid
 • Vikt:
  25 g
 • Löplängd:
  225 m
 • Garngrupp:
  Lace
 • Rekommenderade stickor:
  4,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 21 m x 28 v
 • Rekommenderad virknål:
  5,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 16 m x 25 v
 • Tvättanvisning:
  Handtvätt / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiidiabloprint

Diablo Print är ett riktigt praktexemplar av Diablo-familjen. Denna variant bjuder på långa eleganta färgskiften, som ger breda ränder. Där färgerna skiftar, blandas de en aning och skapar ett intressant unikt utseende. 

Precis som resten av serien är Diablo Print en läcker mohairblandning, som kännetecknas av att vara mjuk, fyllig och fjäderlätt. Den härliga kvaliteten spinns för Hobbii i Italien. Med den snygga fluffiga glöden kan Diablo vara ett bra, billigare alternativ till en Kid Silk. 

Du kan använda Diablo Print både som det är eller som en följetråd. Kombinerar du t.ex. med en tråd ull eller akryl, får ditt projekt mer struktur och tyngd. Alternativt kan du sticka eller virka Diablo Print med två eller tre trådar enfärgad Diablo. Därmed kan du uppnå mer volym, samtidigt som du bevarar garnets fjäderlätta egenskaper. 

Vänligen var uppmärksam på att de långa färgskiftena i printets komposition gör att nystanen kan se mycket olika ut. Det har vi försökt att illustrera i våra produktfoton. Vi ska också göra er uppmärksamma på att Diablo Print säljs per nystan, inte tre åt gången, som visas på bilden. 


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (194)

Marie

Jag älskar det här garnet!! Det är lika fluffigt och fint som flera mohair garn men sååå fina färgskiftningar blir😊 Jag stickar nu en tröja med en följetråd som är enfärgad och en tråd av det här fantastiska garnet och den här tröjan kommer bli min absolut favorittröja nu till sommaren😊
Jag kommer helt klar köpa fler färger av det här garnet👍


Sara

Kommer bli en Novice Sweater från Petitknit i Diablo Print - Jungle Green/ Malachite/ Jeans Blue/ Mint (11), övergångarna fungerar bra efter som att nyanserna ligger i samma färgskala.


Pirita

Blir så snyggt när man blandar detta garn med ett enfärgat. Har använt flera olika projekt som tröjor, halskragar och mössor.


Tova

Jätte härligt garn med fina färg byten, funkar bra både på egenhand men även med annat garn. För det mesta inte stickigt men skulle inte virka/sticka något tajtare plagg med detta garn för blir lite stickigt då.


Kleopatra

Superfint garn, lätt att virka med. Skulle få en extra stjärna om färgerna växlade lite mer gradvis. (:


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn