Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Hobbii

Diablo

Lace 40% Akryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Spara 66 kr 66 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  40% akryl, 30% mohair, 30% polyamid
 • Vikt:
  25 g
 • Löplängd:
  225 m
 • Garngrupp:
  Lace
 • Rekommenderade stickor:
  4 - 5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 22 m x 27 v
 • Tvättanvisning:
  Handtvätt / Får inte torktumlas

En lätt och mjuk mohair blandning, som ger ditt arbete en gosig look. Ett garn till dig, som älskar den gosiga mohair-looken, och som önskar volym på det fluffiga sättet.

Hobbii Diablo är ett bra, billigare alternativ till en kid silk. Den kan stickas florlätt som enkeltråd eller användas som följetråd till många andra typer av garn om du vill tillföra lite extra fyllighet.

Vill du gärna sticka gosiga tröjor på tjockare stickor? Då kan vi rekommendera att sticka med 2-, 3- eller ännu fler trådar Diablo samtidigt. Hur många trådar du använder, beror helt på hur tjock tråd du önskar, eller vilken stickfasthet du är ute efter.

Diablo är också helt idealiskt till färgexperiment, för du kan absolut sätta ihop enskilda trådar i olika färger och därmed skapa fascinerande, melerade nyanser, t.ex. för att sticka unika ränder.


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (149)

Marie

Jag har haft det här härliga garnet som följetråd till många av mena stickade tröjor där jag velat få anitingem ett fint fluff eller en fin effekt till färgen på huvudgatnet. Jag har alltid av det här garnet på lager hemma😊


Erika

Har stickat två tröjor med en kombination av garnet Zafira (som tyvärr utgått) och Diablo. Använde mig av färgen Oyster till den första och Dusty Pine till den andra. Väldigt fina färger och tröjorna blev mjuka och härliga!


Marie

Har precis stickat en kofta i 2 trådar av detta garnet. Mjukt och fluffigt och jättefina färger. Har precis beställt fler att kombinera med Mega Ball så det blir lite mohaireffekt


Anne

Stickar nu en schal i detta underbara garn. Den blir helt sagolikt mjuk och "fluffig", kommer bli en klar favorit för den som kommer att bära den.


Susanne

Håller på att sticka en poncho med stickor nr 4,0 och endast en tråd naturvitt. Den blir lätt och fluffig och perfekt att använda på sommarkvällar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn