FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Clover

Virknål Soft Touch

Spara 61 kr 61 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Clover
 • Antal:
  1 st
 • Material:
  Aluminium / Stål
 • Längd:
  13,5 cm
 • Handtag:
  ABS Resin

Världens bästa virknålar - Inget mindre.

Soft Touch-virknålar från Clover är otroligt bra virknålar, som ligger fantastiskt i handen. De är utvecklat ergonomisk korrekt, så du kan virka i många timmar utan att få ont i handen.

Virknålarna finns i både små och stora storlekar så du kan hitta en nål även för de finmaskigare mönstren, såväl som större och luftigare. De minsta storlekarna är tillverkade av stål. Storlekarna från 2,0 till 6,0 mm är tillverkade av aluminium och är dessutom nickelfria.

Material:
0,5 mm – 1,75 mm = Stål / ABS-plast (ej nickelfri)
2,0 mm – 6,0 mm = Aluminium / ABS Resin (nickelfri)

Anna

Den här virknålen är av ett material som känns något hårdare än de som är mer silikonaktiga. Det känns som hårdplast, men när man håller i den känner man att det är lite mer åt gummi-hållet. Jag får ett bra grepp, särskilt för tummen där materialet är ytterligare lite mjukare och greppet blir bättre. Hela formen på greppet är gediget och jag får inte ont i händerna eller fingrarna även under längre virk-sessioner. Och även om jag inte vet, för jag har just upptäckt denna modell, så tror jag att den här kommer åldras på ett mycket mer hållbart sätt än vad mjukare virknålar gör (som jag upplever blir "kladdiga" och smutsiga med åren).


Sofia

Har länge virkat med Easy Touch virknålar och dessa har funkat bra, men ville testa något nytt och blev denna och herregud vilken skillnad! Garnet glider såå lätt över nålen, splittar aldrig tråden och får jämna och fina maskor. Kommer garanterat beställa fler storlekar.
Enda negativa jag har att säga är handtaget som är platt, och känns lite ovant, men tror också det är en vane-sak, annars kan man ju bara ta ett vanligt sånt där penngrepp till pennor och lirka den över kroken för att få ett lite rundare och mjukare handtag! :)


Anna

Enda sortens virknål jag vill arbeta med! Bra verktyg är A och O inom hantverk. Clover är bäst, även för mig som var van vid in-line-nålar. Dessa är en lyckad korsning mellan in-line och "tapered". Jag föredrar Soft touch framför Clover Amour pga att handtagets material är behagligare, verktyget knappt väger något och man kommer nära materialet, vilket är extra bra när man virkar flätor, t ex. Dessutom är modellen fin med guld och matchande handtag!


Maria Nordström

Bästa virknålarna jag köpt! De har en skön form, men att de bara har gummi under tummen är det bästa. Andra ergonomiska virknålar jag köpt, och det är många, har obehaglig gummi i hela greppet. Dom känns stum, klumpig, varm och klibbig efter att ha virkat en stund och där nålen vilar på långfingret får jag ont.
Jag rekommenderar dom här varmt för jag har inget att klaga på.


Caroline Levander

Bästa virknålarna jag har använt. Ligger skönt i handen tack vare en bra form på skaftet och den mjuka ytan ger ett bra grepp utan att man behöver hålla så hårt att man får ont i fingrarna (särskilt bra om man har problem med händerna eller fingrarna). Kroken har ett bra ytmaterial som gör även minde blanka garner väldigt lättvirkade och garnet följer enkelt med på kroken.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn