Clover

Virknål Soft Touch

49 kr  Från 49 kr

Välj Storlek

Världens bästa virknålar - Inget mindre.

Soft Touch-virknålar från Clover är otroligt bra virknålar, som ligger fantastiskt i handen. De är utvecklat ergonomisk korrekt, så du kan virka i många timmar utan att få ont i handen. Virknålarna fås i storlekar från 0.5mm till 6.0mm, så du både kan få en virknål till de helt tunna mönstren och till de tjockare och mera luftiga mönster. Storlekarna 2,0 mm - 6,0 mm är nickelfria

Längd: 13,5 cm
Storlekar: 0,5 mm - 6,0 mm
Material: Stål/ABS-plast

Caroline Levander

Bästa virknålarna jag har använt. Ligger skönt i handen tack vare en bra form på skaftet och den mjuka ytan ger ett bra grepp utan att man behöver hålla så hårt att man får ont i fingrarna (särskilt bra om man har problem med händerna eller fingrarna). Kroken har ett bra ytmaterial som gör även minde blanka garner väldigt lättvirkade och garnet följer enkelt med på kroken.


Michelle Giertta

Helt klart den bästa virknålen jag hittills testat! Den är behandlad på ett sätt som gör att garnet lätt glider över nålen, vilket gör att det är lätt att kontrollera hur hårt eller löst man virkar. Kroken har en bra uddad kant som gör att man inte delar på trådarna av misstag. Lätt till vikten som gör så att det känns behagligt att hålla nålen.


Tone Abrahamsson

Virknål Soft Touch - som är så bra att hålla i. Man får ett bra fäste, kan använda olika grepp beroende på hur ont man har i händer och fingrar. Bäste jag har provat och då har jag virkat jättemycket med andra virknålar. Rekommenderas varmt till alla.


Erika Windh

Jättebra virknål. Har virkat flera kvällar utan ömma fingrar. Hade dock förväntat mig ett mjukare skaft pga namnet "soft touch". Men det var i hårdplast.
Jag är suoernöjd ändå. Kommer beställa i fler storlekar.


Agnes

En av de skönaste virkvålar jag har virkat med (och jag har provat många av de ergonomiska som finns på marknaden)!
Jag får inte ont eller blir trött i handen av att använda Clover's Soft Touch virknål.
Rekommenderas!!!.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn