Clover

Virknål Soft Touch

Spara 61 kr. 61 kr.

Leverans 3-7 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

  • Tillverkare::
    Clover
  • Längd:
    13,5 cm

Världens bästa virknålar - Inget mindre.

Soft Touch-virknålar från Clover är otroligt bra virknålar, som ligger fantastiskt i handen. De är utvecklat ergonomisk korrekt, så du kan virka i många timmar utan att få ont i handen.

Virknålarna finns i både små och stora storlekar så du kan hitta en nål även för de finmaskigare mönstren, såväl som större och luftigare. De minsta storlekarna är tillverkade av stål. Storlekarna från 2,0 till 6,0 mm är tillverkade av aluminium och är dessutom nickelfria.

Längd: 13,5 cm
Material:
0,5 mm – 1,75 mm = Stål / ABS-plast (ej nickelfri)
2,0 mm – 6,0 mm = Aluminium / ABS Resin (nickelfri)

Anna

Den här virknålen är av ett material som känns något hårdare än de som är mer silikonaktiga. Det känns som hårdplast, men när man håller i den känner man att det är lite mer åt gummi-hållet. Jag får ett bra grepp, särskilt för tummen där materialet är ytterligare lite mjukare och greppet blir bättre. Hela formen på greppet är gediget och jag får inte ont i händerna eller fingrarna även under längre virk-sessioner. Och även om jag inte vet, för jag har just upptäckt denna modell, så tror jag att den här kommer åldras på ett mycket mer hållbart sätt än vad mjukare virknålar gör (som jag upplever blir "kladdiga" och smutsiga med åren).


Maria Nordström

Bästa virknålarna jag köpt! De har en skön form, men att de bara har gummi under tummen är det bästa. Andra ergonomiska virknålar jag köpt, och det är många, har obehaglig gummi i hela greppet. Dom känns stum, klumpig, varm och klibbig efter att ha virkat en stund och där nålen vilar på långfingret får jag ont.
Jag rekommenderar dom här varmt för jag har inget att klaga på.


Caroline Levander

Bästa virknålarna jag har använt. Ligger skönt i handen tack vare en bra form på skaftet och den mjuka ytan ger ett bra grepp utan att man behöver hålla så hårt att man får ont i fingrarna (särskilt bra om man har problem med händerna eller fingrarna). Kroken har ett bra ytmaterial som gör även minde blanka garner väldigt lättvirkade och garnet följer enkelt med på kroken.


Michelle Giertta

Helt klart den bästa virknålen jag hittills testat! Den är behandlad på ett sätt som gör att garnet lätt glider över nålen, vilket gör att det är lätt att kontrollera hur hårt eller löst man virkar. Kroken har en bra uddad kant som gör att man inte delar på trådarna av misstag. Lätt till vikten som gör så att det känns behagligt att hålla nålen.


Lisa

Jag har snart alla storlekar av den här sorten, minns så väl min första clover och känslan av att kunna virka utan att få ont... Helt fantastiskt!

Har provat traditionella nålar, runt gummi-ergonomiska nålar, diverse olika träslag... Inget kommer ens i närheten. Clover - soft touch ÄR helt enkelt bäst.

Rekommenderas!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn