Clover

Virknål Soft Touch

Välj Storlek

Världens bästa virknålar - Inget mindre.

Soft Touch-virknålar från Clover är otroligt bra virknålar, som ligger fantastiskt i handen. De är utvecklat ergonomisk korrekt, så du kan virka i många timmar utan att få ont i handen.

Virknålarna finns i både små och stora storlekar så du kan hitta en nål även för de finmaskigare mönstren, såväl som större och luftigare. De minsta storlekarna är tillverkade av stål. Storlekarna från 2,0 till 6,0 mm är tillverkade av aluminium och är dessutom nickelfria.

Längd: 13,5 cm
Material:
0,5 mm – 1,75 mm = Stål / ABS-plast (ej nickelfri)
2,0 mm – 6,0 mm = Aluminium / ABS Resin (nickelfri)

Maria Nordström

Bästa virknålarna jag köpt! De har en skön form, men att de bara har gummi under tummen är det bästa. Andra ergonomiska virknålar jag köpt, och det är många, har obehaglig gummi i hela greppet. Dom känns stum, klumpig, varm och klibbig efter att ha virkat en stund och där nålen vilar på långfingret får jag ont.
Jag rekommenderar dom här varmt för jag har inget att klaga på.


Caroline Levander

Bästa virknålarna jag har använt. Ligger skönt i handen tack vare en bra form på skaftet och den mjuka ytan ger ett bra grepp utan att man behöver hålla så hårt att man får ont i fingrarna (särskilt bra om man har problem med händerna eller fingrarna). Kroken har ett bra ytmaterial som gör även minde blanka garner väldigt lättvirkade och garnet följer enkelt med på kroken.


Michelle Giertta

Helt klart den bästa virknålen jag hittills testat! Den är behandlad på ett sätt som gör att garnet lätt glider över nålen, vilket gör att det är lätt att kontrollera hur hårt eller löst man virkar. Kroken har en bra uddad kant som gör att man inte delar på trådarna av misstag. Lätt till vikten som gör så att det känns behagligt att hålla nålen.


Tone Abrahamsson

Virknål Soft Touch - som är så bra att hålla i. Man får ett bra fäste, kan använda olika grepp beroende på hur ont man har i händer och fingrar. Bäste jag har provat och då har jag virkat jättemycket med andra virknålar. Rekommenderas varmt till alla.


Denise

Helt klart dom skönaste virknålarna jag köpt. Garnet glider lätt på kroken utan någon friktion. Ligger väldigt bra i handen utan att bli varken för liten eller för stor. Brukar ofta få värk i händerna när jag virkat en längre stund men inte med dessa.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn