Go Handmade

Glaspärlor - 30g

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
5 12% 57 kr.
7 18% 53 kr.
10 32% 44 kr.

65 kr.  Från 65 kr.

Välj färg:

Unika glaspärlor från Go Handmade!

Go Handmades Rocailles glaspärlor är bland de allra bästa som finns. De färdiga pärlorna har genomgått flera steg i utvecklingen från råmaterial till vackra, helstöpta, färdiga pärlor. Man har från fabrikens sida gjort en heder i att skapa en kvalitetsprodukt, som står för god kvalité och enhetlighet i pärlorna - både vad gäller storlek och färg. De flesta av pärlornas vackra färger och finish är det man kallar för Baked finish, det vill säga att de är glaserade.

Glaspärlor passar perfekt till pärlvirkning av t.ex. armband eller handtag till korgar. Vi rekommenderar att du köper en pärlnål till arbetet - det kommer du inte att ångra. Du hittar en länk högre upp på sidan.

Med dessa pärlor skäms du bort med ett överflöd av vackra färger! Pärlorna kommer i en liten fin förvaringsflaska. Flaskan är i en stark akryl kvalité och med ett gediget skruvlock i aluminium.

Pärlvård: Även om pärlorna har en slitstark yta, bör de inte komma i direktkontakt med vatten och tvål under en längre period. För att skydda pärlorna och deras färger mot tidens tand, rekommenderar vi att man försiktigt tvättar dem för hand i ljummet vatten.
Material: Glas
Storlek: 2,1 - 2,3 mm
Hål: 0,9 - 1,0 mm

Vi önskar dig mycket nöje!


Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn