KnitPro

Symfonie set med utbytbara ändstickor Deluxe

749 kr  Från 749 kr

Härligt KnitPro Symfonie set med utbytbara ändstickor med 8 par ändstickor i de mest populära storlekar från 3.5-8 mm. 

Stickorna är av björk och är otroligt behagliga att hålla i. Ändstickorna är därutöver blankpolerade så maskorna glider obesvärat och är ett sant nöje att arbeta med.

Stickorna är utvecklat “av stickare för stickare” och är ett av de ledande märken som används av stickare i hela världen. Stickorna är lätta att använda, komfortabla och vackra att se på. De är av björk och är laminerade och betsade helt speciellt så de får den vackra ytan.

Allt som allt får du ett exklusivt set med utbytbara ändstickor, spetsiga spetsar, handy tillbehör, mjuka övergångar och flexibla kablar.

Setet levereras i ett vackert, jacquardvävt etui så du alltid har koll på dina rundstickor. Det finns hållare till alla 8 par rundstickor, samt plats för förvaring av kablar och tillbehör.

Setet innehåller:
8 par utbytbara ändstickor
Storlekar: 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm
4 kablar (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 kabelhättor
1 kabelnyckel
1 set kabelövergångar
1 stickmått

 

Bodil

Supernöjd! Sköna stickor som även är vackra att se på. Väskan att förvara dem i är ett plus om man som jag är ute och reser med husvagn en hel del. Då är chansen stor att man har med sig "rätt" stickor om man hittar ett vacker garn man inte kan vara utan under resans gång. :)


Ulla

Härliga stickor, mjuka och praktiska. Dyrt men samtidigt så behöver man aldrig leta storlek och rätt kabellängd igen. Klart värt det. Toppen med måttet - hjälpt mig städa upp äldre stickor utan märkning.


maggan

Så nöjd med dessa trästickor,Det bästa av att köpa set är att man alltid har stickor hemma i rätt storlek.Visserligen mycket pengar på en gång,men det är det värt


Marie-Louise Hylander

Lite dyra men mycket bra absolut värda sitt pris. Nu har man sina stickor samlade i ett etui mycket praktiskt.
ligger mycket bra i handen när man stickar samt är snygga


Lena

Helt suveränt! Lätta stickor och väldigt bra att sticka med! Med dessa jan jag sticka tröjor igen! 😊


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn