FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

Hobbii

Nystmaskin

Spara 24% Gratis frakt
Spara 140 kr 449 kr 589 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Superrea
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Plast, rostfritt stål & järn
 • Dimensioner:
  ca. 28 x 13 x 23 cm
 • Färg:
  Naturvit & turkos med svart logo

Här får du en smart nystmaskin till att nysta upp garn med! 

Hobbii nystmaskin till att nysta upp garn med är ett riktigt bra verktyg! Nystar du upp garn så får du riktigt snygga nystan i cakeform, som kan stå själv. Du kan ta garnändarna både inifrån och utifrån på ditt nyuppnystade garnnystan. Ska du dra upp ditt arbete, då är denna nystmaskin också en bra hjälp. Du sätter bara garnänden på apparaten, vevar runt på handtaget, och så har du ett fint nystan så du kan börja om från början. Nystmaskinen kan med fördel användas tillsammans med en garnvinda, om du ska vinda garn från härvor. 

Användning

Montera fast apparaten på en bordsskiva (max 5 cm tjock) genom att strama åt skruvarna ordentligt under bordet. För garnet genom metallögat och slå en knut / gör en ögla i änden av garnet. Sätt fast öglan / garnänden i hacket på cylindern, och VOILA - så kan du vinda snygga nystan snabbare än du kan göra för hand. 

Ladda ner vår utförliga guide till hur du använder nystmaskinen här! Du hittar guiden på danska, engelska och tyska. 

Camilla

Har aldrig använt eller haft en sån här nystmaskin innan så är totalt ny på detta. Men det lilla jag har använt den så tycker jag den fungerar väldigt bra! Första kakan blev lite lös men efter den har jag lärt mig hur jag ska spänna tråden medans jag vevar så nu är kakorna perfekta enligt mig och snygga är dom också!
Det enda negativa som jag upplevt är att veven är lite trög så man blir lätt trött i handen efter ett tag av att veva. Men förutom det så är jag väldigt nöjd och den var lätt att montera och lära sig hur den fungerade.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn