FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

KnitPro

Kabel för Utbytbara Ändstickor

Nylon

Spara 12% Gratis frakt
Spara 6 kr 43 kr 49 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Ett riktigt snyggt kabelset från Knitpro i nylon. Kablarna är lila, tåliga och flexibla med en mjuk övergång mellan skruvgängan utan veck och vridningar.

Setet innehåller:

  • 1 kabel
  • 2 stoppare
  • 1 kabelnyckel

Alla delarna är kompatibla med alla KnitPro's utbytbara stickor/virknålar i alla material!

Du använder den lilla kabelnyckeln för att säkerhetsställa att kabeln och stiftet på stickan är ordentligt ihopskruvade. För in kabelnyckelns ände genom det lilla hålet på skruvgängan och dra åt stiftspetsen ordentligt medans du håller kabelnyckeln på plats. Du hittar en videolänk här på sidan.

Stopparna använder du när du vill pausa ditt arbeta. Då byts stickorna ut mot stopparna så att garnet stannar på plats på kabeln. Stopparna skruvar du enkelt fast på kabeln på samma sätt som stickorna.

Observera att längden på kabeln är inklusive stickor:

40 cm: kabeln är 20 cm lång utan stickor
50 cm: kabeln är 28 cm lång utan stickor
60 cm: kabeln är 35 cm lång utan stickor
80 cm: kabeln är 56 cm lång utan stickor
100 cm: kabeln är 76 cm lång utan stickor
120 cm: kabeln är 94 cm lång utan stickor
150 cm: kabeln är 126 cm lång utan stickor 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (16)

Sabine

Även om jag har andra märken återkommer jag alltid till KnitPro, eftersom de är prisvärda, har ett brett sortiment och kan användas till mycket. Kablar har jag många eftersom de är så bra som maskhållare, bara att skruva loss tipparna, skruva på ändstopparna och använda tipparna med en annan kabel. Senare är det bara att skruva på tipparna igen och fortsätta sticka de vilande maskorna.


Madicken

Jättebra produkt, gör det möjligt att arbeta på olika projekt samtidigt genom funktionen att sätta dit och ta liss sina stickor. Älskar även verktyget man får med för att spänna åt stickorna eller stopparen till kabeln!


Pernilla

Toppen stickor - Knitpro! Suveränt att bara kunna byta ändarna när man ska byta tjocklek på stickorna. Ingen risk för att det vrider sig som det ibland gör när man byter stickor
Suverän kabel som inte vrider sig


Anna

Det går alltid att lita på KnitPro. Behändiga, smidiga och praktiska. En njutning att sticka med stickor och kablar från KnitPro.


Liselotte

Bra produkt, som gör virknålen komplett, lätt att ta med arbetet eller lägga det åt sidan om du behöver virknålen till annat.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn