Hobbii

Nystmaskin

Spara 170 kr. 339 kr. 509 kr.

Leverans 2-8 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Dags att nysta garn!

Hobbiis nystmaskin för att nysta garn är ett riktigt härligt verktyg! Nystar du garn på en nystmaskin får du riktigt fina nystan i cakeform som kan stå av sig själv. Du kan ta garnändarna både in- och utifrån på ditt nyrullade garnnystan. Nystmaskinen kan med fördel användas tillsammans med en garnvinda.

Nystmaskinen är även bra att ha om du behöver repa upp ditt projekt. Du lägger helt enkelt bara garnänden på apparaten, snurrar på handtaget och sedan har du ett fint nystan så att du kan börja om från början.

Användning:

Montera apparaten stadigt på en bordsskiva (max. 5 cm tjock) genom att dra åt skruven väl under bordet. För garnet genom metallögat och knyt en knut/gör en ögla i änden av garnet. Fäst öglan/garnänden i skåran på cylindern och du är redo att nysta vackra nystan snabbare än du kan göra för hand.

Ladda ner vår mer detaljerade guide till hur du använder nystmaskinen här! Du hittar guiden på danska, engelska och tyska.

Mått: ca. 14 x 13 cm (utan handtag)
Material: Plast, rostfritt stål & järn
Färg: Benvit & lila med blå logo

Pernilla

Så bra att ha,nu om jag river upp ett projekt slipper jag ha fula trassliga garnbollar som ligger. Istället blir det fint och trasslar sig inte,väldigt lätt att använda också.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn