FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

Prym

Ergonomisk Virknål

Spara 20% Gratis frakt
Spara 15 kr Från 61 kr Från 76 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Solskenspriser
 • Tillverkare::
  Prym
 • Material:
  Plast (latex fri)
 • Storlekar:
  3 - 15 mm
 • Längd:
  17 cm
 • Färg:
  Lila / Natur

Prym Ergonomic (ergonomiska) virknålar är Pryms nya satsning inom området för kvalitetsvirknålar, som är extra bra och behagliga för din hand. Virknålarna är ergonomiskt utformade så de ligger bra i handen och ger dig möjlighet för många timmars virkning utan ömma händer och leder.

Virknålarna är 17 cm långa och fås i storlekar från 3 mm - 15 mm.

Emmeli

Jag har börjat testa dessa nålar och gillar verkligen hur garnet kan fortsätta upp så långt man vill utan att det tar emot en kant. Jag tyckte de större nålarna är väldigt bra och händiga medan min 4:a inte blivit något favorit ännu, vi får se om jag vänjer mig. Men kan verkligen rekommendera dessa som första nålar då man vänjer sig att arbeta med ergonomiska och vältillverkade nålar! :)


Mirjam

Superbra virknålar. Verkligen värda sitt pris. Garnet glider mycket bra. Klarade fint av ett mycket besvärligt Noro-garn. Ingen värk i händerna hur länge jag än virkar. Jag har flera storlekar från riktigt små till den största. Rekommenderas varmt till alla som älskar att virka.


Carina

Väldigt bra virknål för mig i grövre garn, typ tubgarn (bara testat storlek nr.5) då jag använder mig av en annan handfattning för mer styrka i handen. Då passar en längre virknål mycken bra.


Kajsa

Älskar denna virknål. Har tidigare haft problem med att jag får ont i fingrarna/händerna när jag virkar, men inte när jag använder denna. Kommer absolut att köpa i fler storlekar.


Karin Staaf

Fantastiskt bra virknål som ligger helt rätt i handwn och en mycket bra krok på den med. Skulle önska att den fanns i mindre storlekar med, har köpt alla som ni har 😃


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn