FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

World of Yarn

Malaga Print

Medium 100% Premium HB Akryl

Spara 51% Gratis frakt
Spara 48 kr 46 kr 94 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Information om garnet

 • Kategori:
  Solskenspriser
 • Tillverkare::
  World of Yarn
 • Innehåll:
  100% Akryl
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  165 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 17 m x 23 v
 • Rekommenderad virknål:
  5 - 6 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Torktumla på låg temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiimalagaprint

Förtrollande läckra färgkombinationer dominerar i Malaga Print, som är uppnystat i ett Pull Skein nystan. Här börjar du med den innersta tråden och använder av nystanet inifrån. Njut av att garnnystanet kan ligga stilla medans du arbetar – istället för att rulla runt på golvet eller i väskan.

Det supermjuka och fylliga akrylgarnet består av fyra trådar, som alla har långa färgskiftningar. De fyra trådarna är hoptvinnade till en tråd, och färgskiftena “möts” på olika ställen i nystanet. Det skapar unika, oförutsägbara färgkonstellationer, som gör det omväxlande och fascinerande att arbeta med.

Malaga Print är ett bra val om du inte tåler ull - det är mjukt, varmt och enkelt att hantera då det kan maskintvättas.

Malaga Print är en premium akryl, den är spunnen a en extra bra kvalitet. Det betyder bl.a. att garnet bearbetats i flera steg som kan påminna lite om bearbetning av ull. Bland annat kammas akrylen, vilket gör den mer fyllig och extra mjuk. Dessutom har Malaga Print genomgått en Hi-Bulk process, där garnet under produktionen ångas och därför drar ihop sig lite. Det resulterar i en behagligare och mjukare fyllighet. 

Vi har också en enfärgad variant av Malaga, som har exakt samma tjocklek och löplängd - så här finns det många möjligheter för att leka med färger och spännande kombinationer. Se länk till Malaga högst upp på sidan!

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Vänligen observera att Malaga Print säljs som enskilda nystan, och inte tre åt gången som visat på bilden. Bilderna illustrerar blott att nystanen kan variera i utseende pga. de långa färgskiftningarna. 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (1)

Marianne

Ett helt underbart garn att arbeta med. Det liksom bara flyter på i hela sickningsarbetet. Visserligen fanns där lite härvor inne i nystat, men det är sådant som är oförutsägbart. Kan verkligen rekommendera garnet.


Sabine

Köpte detta garn i förhoppning om att det skulle vara mjukt nog att göra kroppsnära kläder av och jag blev då INTE besviken! Underbart att virka med, flyter på som bara den, och delar sig inte medan man arbetar.


Christina

Stickade en filt till sonen, nu vill även hans kompisar ha filtar. Underbart mjukt och lättarbetat garn. Snart dags att beställa mer 😁


Teresa

Jag älskar detta garn. Jag har virkat vantar, mössor och en sån sjal med fickor av detta och det är så enkelt och skönt att virka i.


Marie-Louise

Ett helt underbart garn att virka i. Mjukt och härligt, fina övergångar. Gjorde en själ på beställning och den blev mycket omtyckt


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn