FRI FRAKT!     ⏳ Rean slutar kl. 22.59 ⏳     Spara upp till 62%

Hobbii

Tweed Dreams

Light 100% Premium Akryl

Spara 49 kr 49 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Sista chansen Januari-rea!
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Akryl
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  100 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 18 m x 25 v
 • Rekommenderad virknål:
  5,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 13 m x 16 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC / Torktumla på låg temperatur / Torkas plant.
 • Hashtag:
  #hobbiitweeddreams

Sweet Dreams… ingen är väl fundersam? De drömmarna handlar om garn!

Tweed Dreams: Det är vårt tips på ett alla tiders alternativ, en modern twist på det klassiska tweed garnet. Här har det sedvanliga mönstret som ger den traditionella ytan ersatts av ett snyggt print, som ger samma typ av effekt.

Tweed Dreams består av 100% premium akryl, som känns både mjukt och behagligt mot huden. Därför kan garnet användas till både barn och vuxna, och det är enkelt att handskas med. Tweed Dreams är ett speciellt bra val om du är svag för Tweedens utseende men inte tål, eller inte önskar att använda animaliska fibrer. Det är mjukt, och dessutom är det 100% klifritt.

Tweed-printet är noga avstämt med garnets bottenfärg. Det ger ett snyggt och harmoniskt helhetsresultat. Tweed Dreams är supersnyggt till en stilren tröja - eller en poncho med flätor. Använder du garnet till accessoarer som mössor, tubhalsdukar, halsdukar, m.m. får de en häftig, rustik retro look.

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (12)

Johanna

Jag har för första gången virkat en tröja och garnet var superenkelt att jobba med. Tröjan blev väldigt skön och kommer snart att köpa mer för att göra fler tröjor att ge bort som present.
Hade färgen Golden Spices och storlek 5mm på virknålen.


Karin

Jag köpte garnet för att sticka en babyfilt, men det blev först ett par sockor., och sedan ett par till i det här underbara och lättstickade garnet. Babyfilten står på tur att bli nästa projekt. Sockorna stickade jag på 3,5:or


Lina

Otroligt mysigt garn att arbeta med! Har virkat en tröja som är väldigt gosig och varm. Rekommenderar till varmare plagg/projekt! Jättefin färg också (valde mocha). Kommer högst troligen köpa igen i framtiden :)


Gina Marianne Hansson

Mjukt och härligt garn att sticka med. Jag brukar kombinera det med Amigo XL. Färgskalorna stämmer väl överens med varandra. T ex Summer Green (10) ihop med Amigo XL Dusty Green (27A). Superfint!


Hedvig

Jätte mjukt och lättarbetat. Älskar alla varianter av den här jag testat. Jätte fina färger och jag skulle definitivt rekommendera det här garnet om man är ute efter något liknande :)


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn