Först till kvarn   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

KnitPro

Nova Metall Rundsticka

Spara 15 kr Från 60 kr Från 75 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Nova Metall rundstickor täcker samtliga av det mindre och kortare storlekar som inte finns bland Nova Metall utbytbara rundstickor, från 2.00-12.00 mm, och från 40-150 cm.

Som resten av Nova Metall stickorna är rundstickorna också gjorda av ihåliga mässingsrör och med en härlig polerat yta. Den släta polerade ytan gör att maskorna glider lätt och obesvärat över stickan, utan att fastna i övergången.
Ändan på stickan blir gradvist spetsigare, vilket gör stickorna ideella till alla sorters stickningsprojekt.

Det lätta och inte minst starka mässingen finns det fler fördelar med. De ihåliga stickorna säkerställer en lätt vikt, som gör stickorna komfortabla att använda, så du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässingen är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet. Kablarna är elastiska och flexibla och utan ”knäck” så de lätt kan vikas ihop och förvaras som det passar dig.

En strömlinjeformad framställningsprocess gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Regina Johansson

Mkt nöjd med denna rundsticka! Garnet glider lätt mellan kabel och sticka, även på själva stickorna! Kabeln är smidig och formbar! Mkt lätta i vikt också!


Katharina

Bästa rundstickan jag provat! Upplever inga "hak" mellan kabel och sticka som annars kan vara lite irriterande. Otroligt nöjd med detta köp!


Kerstin Lagerkvist

Jag är jättenöjda med rundstickorna , är riktigt som ni säger får inte ont i fingrar och handled
Kan verkligen rekommendera dessa.
Mvh
Kerstin


Elisabeth Bylund

Skön sticka att arbeta med. Har inte upplevt några problem med att föra garnet mellan kabeln och stickan. Funkar utmärkt till syntetgarn.


Eva Persson

Bästa rundstickan jag har använt , helgjuten så man slipper kanten mellan stickan och metallen som finns i tex trä och plaststickor.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn