❗️ FRI FRAKT till nya kunder - Klicka här❗️   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

KnitPro

Karbonz Utbytbara Ändstickor

11,6 cm

Spara 36 kr Från 143 kr Från 179 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Utbytbara ändstickor från den revolutionerande och stiliga KnitPro Karbonz serie. Alla stickor i serien är av den lätta och eleganta kolfiber som gör stickningen till en upplevelse ut över det vanliga. De förstärkta spetsarna i mässing låter stickorna glida lätt och elegant genom maskorna, oavsett vilket garn du använder.

De utbytbara ändstickor fås i storlekar från 3-8 mm.

Annica

Väldigt sköna ändstickor. Ligger bra i handen och känns varma från start jämfört med "standard" metallrundstickor. Skarvarna mellan topp, mellandel och "fot" av ändstickorna känns sömlös när man stickar. Att topparna är silvriga hjälper så att man ser bra även när man stickar med mörka färger på garn. Upplever att den svarta biten av stickorna ger aningen mer friktion än ändstickor helt i metall vilken jag uppskattar.
Supersmidigt att kunna byta storlek på stickorna medan kabeln sitter kvar i stickningen eller att kunna använda två olika storlekar på ändstickor för effekt eller för att motverka ojämnhet i storlek på räta och aviga maskor.


Elisabeth

Jag är väldigt nöjd med dessa mina första Karbonz ändstickor. Bra att de är ljusa på tippen. Då syns det bättre om man stickar med mörkt garn. De passade utmärkt till min tidigare KnitPro- kablar.


Inna

Är otroligt nöjd med dessa stickor, mina första karbonz. De är stabila, lätta att sticka med. Garner glider bra över stickorna vilket ger ett skönt och bra flow i stickningen.


Lillemor

Dessa stickor är underbara sticka med. Använder numer endast ändstickor ock kabel när jag stickar och dessa är perfekt för mig då de är hollbara.


Kattarina Hjern

Mycket smart verktyg. Ändstickorna ligger bra i handen och det kändes riktigt roligt att sticka med dessa!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn