Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 8m x 14v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiiribbon

Hobbii

Ribbon

100% Bomull

99 kr  Från 99 kr

Välj färg: Färg

Vårt eget kvalitets-bandgarn bestående av 100% mjuk och naturlig bomull. Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder.

Garnet är av extra bra kvalitet i förhållande till andra Ribbon garn. Det har du vårt ord på. Hobbii Ribbon är inte producerat av överskottsmaterial som liknande kvaliteter är. Vårt är gjort av 100% bomull och ger en helt annan upplevelse att arbeta med. Kalla det vad du vill eller gör som oss och kalla det Sveriges BÄSTA Ribbon-kvalitet.

Garnet kan användas till en massa olika projekt inom interiör, så som väskor, filtar, kuddar, korgar, grytlappar och mycket mycket mer.

Nu kan du drömma dig bort i de vackra färgerna.

Se mönster till garnet här: Mönster (51)

Jytte Olsson

Köpte Ribbon bandgarn på Kreative Dager i Fredericia 2018. Började virka grytlappar och ovala korgar. Blev helt såld på detta garn. Har sedan köpt flera olika färger och virkat en massa korgar. Helt underbart att arbeta med. Det har blivit "beroendeframkallande"att virka med detta garn. Virkar efter era fantastiska gratismönster. Mer garn ska beställas. Perfekt att sitta och virka framför TV:n, det ger resultat väldigt snabbt tack vare garnets tjocklek. Supernöjd!!


Carina

Jag har inte virkat så mycket, men när jag såg dessa härliga färger på Ribbon och beskrivning på korgar blev jag såld😍 Först förstod jag inte beskrivningen jag repade, repade upprepade gånger, men tillslut fick jag hjälp med att förstå beskrivningen, sen gick det fort🤗 Jag lade ut korgarna på Face book så att mina kompisar fick se dom. Jag fick mycket beröm och jag fick sålt tre korgar😀 Jag kommer att beställa fler nystan för detta var roligt👍


margrethe petersen

margrethe petersen, Jag har aldrig förr virkat i ett sådant kraftigt garn, och dom första timmarna var det jobbigt och jag fick ont i fingertoppen, lite som träningsvärk! Sen när jag vant mig så var det helt underbart att se mina saker växa fram! nu älskar jag garnet och alla underbara färger som finns och stadgan som blir är fantastisk! ! jag gör olika saker med lite extra piff på när dom är klara och tänker fortsätta med ribbon!


Emelie

Det är första gången jag virkar i ett tjockt bandgarn. Har gjort två bärkassar och ett grytunderlägg hittills. Det är fantastiskt kul och man får snabba resultat! Är rädd att jag kommer bli lite besatt. Anledningen att jag valde just detta ribbon är att det är 100% bomull vilket miljömässigt är ett bättre alternativ än alla blandgarn. Hoppas det i framtiden även kan komma en av ekologisk bomull!


Anna-Lena

Är så glad i bandgarn. Har virkat massor av olika korgar till mina 6 barn med familjer. Barnbarnen har inte gått fria från korgar heller😉. Till mej har jag virkat korgar som jag tex satt bomullsgarn i, då är det lättare att hålla ordning på trådarna och i olika färgskalor. Några shopping väskor har det ochså blivit. Till de små barnbarnen virkade jag stora korgar att ha leksaker i.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 8m x 14v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiiribbon

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn