FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

Hobbii

Wheel of Alpaca

Light 80% Akryl, 20% Alpacka

Spara 339 kr 339 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Rea
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  80% Akryl, 20% Alpacka
 • Vikt:
  250 g
 • Löplängd:
  940 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  3,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 25 m x 32 v
 • Rekommenderad virknål:
  4,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 20 m x 28 v
 • Tvättanvisning:
  Handtvätt på max 30°C / Får inte torktumlas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiiwheelofalpaca

Färgmöjligheterna som akryl erbjuder möter det mjukaste alpacka garnet och bildar Wheel of Alpaca, det lyxigaste av alla våra akryl cakegarn.

Wheel of Alpaca är gjort av 80% akryl kombinerat med 20% alpacka. Denna blanding kommer göra akrylälskare förälskade och kommer definitivt att omvända det som inte är det. 

Färgskiftningarna skapar en vacker ombré effekt som sträcker sig från mjuka jordtoner till starka mer intensiva färger. 

Om våra andra färgskiftande cakegarn verkat lite knepiga att arbeta med så är det här garnet tjockare och nybörjarvänligt eftersom du kan använda stickor 3,5 mm eller virknål 4,5 mm till garnet. Wheel of Alpaca är 940 m supermjuk fluffighet och kommer ge dig många timmar stick- och virkmys. Ett nystan räcker för att sticka eller virka en halsduk eller sjal. Eftersom Wheel of Alpaca är så mjukt kan det användas till alla typer av plagg, såväl mysiga filtar. Dessutom är det ett bra alternativ för personer som är allergiska mot ull. 

Hela sortimentet kommer med vår "easy start" utdragbara flik, vilket gör det mycket lättare att hitta början på ditt nystan. 

Wheel of Alpaca är verkligen det tjocka färgskiftande cakegarnet vi har väntat på.

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (6)

helene

Älskar detta härliga garn! Så fina färger.
Kan knyta sig lite om man måste repa upp men det fixas lätt med en liten vass sax. Observera att en större glasburk eller annan anordning bör sättas i ”mittenhålet” efter ett tag annars kollapsar rullen.


Evelina

Köpte garnet till min svärmor, hjälpte henne komma igång med en sjal och var tvungen att köpa till mig själv också. Underbart mjukt och varmt garn i fantastiska färgkombinationer.


Salome

Såå mjukt och mysigt! Virkar en filt i färg nr 14, riktigt snygg färg! När den är färdig kommer det absolut vara favoritfilten ❤


Helena

Älskar det här garnet. Mjukt och härligt att virka med. Helt underbara färger. Ett nystan räcker till en väl tilltagen sjal.


Christina

Underbart mjukt garn jag virkar en poncho i färg nr.1 , är man känslig kan det vara bra att veta att garnet är lätt stickigt.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn