FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

Kakej by Planetwize

Projektväska

26 000 poäng
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Här har du den perfekta projektväskan för dina små och mellanstora projekt. Detta är en lyxig väska gjord av en kraftigt vävd bomull som är quiltad. Projektväskan är väldigt rymlig och du har superenkel tillgång till innehållet när den är helt öppen. Den stängs med ett snöre på båda sidor. Kanterna går att vika ner så att du får en bra överblick över innehållet och så kan du lämna garnet i väskan medan du stickar.

Väskan har tre innerfickor på ena sidan och en innerficka med dragkedja på andra sidan. Här har du möjlighet att förvara dina mest nödvändiga tillbehör som maskmarkörer, sax och måttband, och samtidigt hålla sakerna lite åtskilda. Självklart går det även bra att förvara dina nycklar, plånbok och andra personliga saker separat från ditt garnprojekt.

Skulle det vara så att du inte är för att sticka eller virka alls, så fungerar väskan lika bra som en fin necessär, med plats för det viktigaste du behöver på semestern.

Väskan är en del av Kakejs fina serie av väskor och förvaring. De är fodrade med liberty-tyg i ett fint blommönster.

Om Kakej - by Planetwize: Kakej täcker en rad högkvalitetsprodukter i en tidlös design. De är för hållbarhet hela vägen och när du som kund köper produkter från Kakej gör du automatiskt något bra för miljön. Fint va! De använder endast GOTS-certifierade material i sin produktion, så du kan vara säker på att materialen är ekologiska, att arbetet har utförts under ordentliga arbetsförhållanden och att inga giftiga tillsatsämnen har använts.

Mått: 30 x 30 x 15 cm
Material: 100% bomull GOTS
Tvättråd: Tål rengöring

Designad i Danmark och tillverkad i Indien.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn