FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Hobbii

Nystmaskin

Spara 509 kr 509 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Rea
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Plast, rostfritt stål & järn
 • Dimensioner:
  ca. 14 x 13 cm (utan handtag)
 • Färg:
  Benvit & lila med blå logo

Dags att nysta garn!

Hobbiis nystmaskin för att nysta garn är ett riktigt härligt verktyg! Nystar du garn på en nystmaskin får du riktigt fina nystan i cakeform som kan stå av sig själv. Du kan ta garnändarna både in- och utifrån på ditt nyrullade garnnystan. Nystmaskinen kan med fördel användas tillsammans med en garnvinda.

Nystmaskinen är även bra att ha om du behöver repa upp ditt projekt. Du lägger helt enkelt bara garnänden på apparaten, snurrar på handtaget och sedan har du ett fint nystan så att du kan börja om från början.

Användning:

Montera apparaten stadigt på en bordsskiva (max. 5 cm tjock) genom att dra åt skruven väl under bordet. För garnet genom metallögat och knyt en knut/gör en ögla i änden av garnet. Fäst öglan/garnänden i skåran på cylindern och du är redo att nysta vackra nystan snabbare än du kan göra för hand.

Ladda ner vår mer detaljerade guide till hur du använder nystmaskinen här! Du hittar guiden på danska, engelska och tyska.

Rebecka

Har tidigare nystat garn i cakeform för hand (med hjälp av en hushållsrulle, vilket funkar helt ok) men har varit nyfiken på en nystmaskin så köpte denna när den var på rea (339:- istället för 509:-).

Jag har bara hunnit testa den lite grann men känner mig rätt nöjd, största skillnaden är att det går fortare och känns snällare för handleden jämfört med min tidigare metod, men upplevde att mina första nystan blev lite lösa och inte lika stabila. I instruktionerna stod det att man kan kontrollera spänningen av tråden med ett finger så jag testade det sedan och då fungerade det bättre. I övrigt gillar jag att maskinen är rätt liten och kompakt, att det inte är en massa lösa delar som man behöver montera och/eller hålla koll på och att den känns lätt att använda.

I skrivande stund är den fortfarande på rea (köpte den för några dagar sedan) så om man har lite tajt budget och är nyfiken på en nystmaskin så rekommenderar jag att testa denna.


Pernilla

Så bra att ha,nu om jag river upp ett projekt slipper jag ha fula trassliga garnbollar som ligger. Istället blir det fint och trasslar sig inte,väldigt lätt att använda också.


Linda

Jag är nöjd, har dock ingen tidigare nysterfarenhet men tycker denna var lätt att använda och resultatet blev bra. Köpte på kampanj. Rekommenderar den absolut!


Malin

Jag tycker att denna fungerar bra. Det blir fina nystan , och de går fort att göra. Även bra storlek på den.


Agnes

Tycker att den inte får ihop nystan som jag hade velat. Den gör inte så att garnet håller ihop ordentligt.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn