Först till kvarn!   🌸 VÅRREA 🌸   Spara upp till 54%

Hobbii

Lyckopåse Ups - 500 g

Blandat garn

Spara 239 kr 239 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Gillar du spänningen som en lyckopåse full av härligt blandade garner ger dig?

Färgerna på nystanen i denna påse var inte precis som vi förväntade oss att de skulle vara, oops! Detta betyder dock att du kan njuta av dom tack vare denna Hobbii lyckopåse.

Färger, fibrer och storlek på nystan har blandats slumpmäsigt. Du kan få en påse med olika nystan, men du kan också få en påse med 500 g utav samma garn. Är du tillräckligt modig för att ta reda på vad du kommer att få i din lyckopåse?

Lycka till med din lyckopåse! 

Agneta

Jag var helt nöjd med min första påse som innehöll 4 svarta nystan och tre stycken rosa-grå happy place. Så nöjd att jag beställde tre påsar till och hoppades på att få fler happy place av samma färg. Fick precis min andra beställning och varje påse innehöll 4 svarta nystan och tre happy place. Så inte nog med att jag fick tre happy place till i samma färg som tidigare men jag fick också sex nystan happy place i en härlig grå-lila nyans som jag hoppas kommer bli en del av det ordinarie utbudet!


lula julia-marketta

Jag Fick min påse 4 svarta Garner vilket altid går åt och 3 Garner I grå/Rosa inget jag skulle välja själv men ska bli kul att utmana mig själv och se vad jag lyckas göra

Mycket nöjd ! Hoppades att allá Garner I påsen inte skulle vara samma och det var dom inte


Karolina

Blev riktigt glatt överaskad. Fick 5 nystan av Honey Bunny i en jätte fin ljusgrå färg, precis vad jag letat efter till ett projekt men färgen finns inte i vanliga sortimentet! Mycket prisvärt och så kul att få en liten överraskning och utmaning!


Marita

Köpte 2 påsar och fick då 8 st svarta ullgarn som blev 6st mössor. Perfekta julklappar! Fick också 6st rosa-grå happy place. Det har blivit en barntröja och kommer nog att bli en till. Kommer att bli fler påsar!


Lina

Jättenöjd med min påse!! Fick 4 svarta friends wool och 3 st happy place solid i en grålila nyans!!!!! Vilket fynd!!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn