FRI FRAKT!     ⏳ Rean slutar kl. 22.59 ⏳     Spara upp till 62%

Bolcheværk

Gräddkola & havssalt - sockerfria karameller

Gratis frakt
4 200 poäng
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Krämig kola med en nypa havssalt. Saltet bidrar till att förstärka smakupplevelsen. Här får du den riktiga upplevelsen av gräddkola i en sockerfri karamell som inte fastnar och sätter sig i tänderna, som kola brukar göra. Endast naturliga aromer och färgämnen. Sötad med extrakt från steviaplantan.

Efter många försök har Bolcheværk lyckats göra en sockerfri karamell som smakar precis som vanlig gräddkola. Till detta tillsätts lite havssalt vilket ger en ytterst delikat smakupplevelse och skapar en fin balans med den söta smaken från gräddaromerna.

Karamellerna har dragits ett mindre antal gånger än vanligt för att göra sötsakerna lite mer porösa än våra andra smaker.
Karamellerna med gräddkola och havssalt görs – precis som alla våra andra produkter – helt utan användning av socker. Istället för att söta med socker använder vi extrakt från steviabladen som är otroligt söta.

Karameller av allra högsta kvalitet

Bolcheværk strävar efter att erbjuda produkter som är något utöver det vanliga. De vill inte bara att deras karameller ska vara den snabba lösningen när blodsockret sjunker, utan de ska istället fungera som en liten bit att skämma bort sig själv med.

De tror att man kan känna smaken av kvalitet. Därför väljer de också kvalitet framför kvantitet varje dag. Det betyder att de bara använder sig av de allra bästa råvarorna de kan komma åt, för tillverkningen av sina karameller. Karamellerna innehåller därför också enbart naturliga aromer och färgämnen.

Karameller för vardagslyx och speciella tillfällen

Dessa sötsaker med gräddkola och havssalt är perfekta för vardagslyx. Eftersom de inte innehåller socker kan du lugnt lyxa till tillvaron med dem, men se upp! Karamellerna kan vara mycket beroendeframkallande.

Förutom att du kan njuta av våra karameller med gräddkola och havssalt när du vill skämma bort dig själv lite, så är de också perfekta att servera vid speciella tillfällen. Likaså kan de med fördel användas om man vill glädja någon man tycker sig om. Du kan till exempel ge de fina påsarna på 100 gram som presenter eller som en del av en större presentkorg.

NOTERA. Karamellerna är gjorda av isomalt, vilket gör att godiset har ett högt innehåll av kolhydrater.

Ingredienser

Sötningsmedel: Isomalt. Havssalt, aromer (0,67%). Ammoniumklorid, sötningsmedel: steviolglykosider. Färgämne: Ammoniserad sulfaterad karamell. Innehåller sötningsmedel. Överdrivet intag kan ha en laxerande effekt. Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, soja och gluten.

Zandra

Goda karameller som lämpar sig väl till virkningen. Gräddig smak men här märks det iaf för mig att det är sockerfritt för kolasmaken får inte riktigt sin rätta karaktär. Men helt klart godkända!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn