Populära erbjudanden just nu!   ✨ JUL-REA ✨   Spara upp till 54%

KnitPro

EXTRA Korta Kablar till Utbytbara Rundstickor

2 st. - Nylon

Spara 91 kr 91 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Ett riktigt snyggt EXTRA KORT kabel-set från KnitPro. I detta set får du hela två längder av kablar, som båda är extra korta och passar till KnitPro's Denim extra korta utbytbara rundstickor som passar bra för projekt med liten omkrets. Om du kombinerar dessa kablar med de korta Denim-stickorna så får du en rundsticka på 26 och 30 cm. Lämplig för strumpor, babykläder, m.m. Du hittar en länk till stickorna här på sidan.

Kablarna är blå, tåliga och flexibla och har mjuka övergångar till skruvgängan utan veck eller böjningar. De är gjorda av Nylon.

Setet innehåller:

  • 1 kabel på 13 cm (utan skruvgängan)
  • 1 kabel på 17 cm (utan skruvgängan)
  • 4 stoppare
  • 2 kabelnycklar

Alla delarna är kompatibla med alla KnitPro's utbytbara stickor/virknålar i alla material! Dessa korta kablar passar dock endast ihop med KnitPro's Denim-stickor, de är inte tillräckligt långa för att användas ihop med andra utbytbara rundstickor.

Du använder den lilla kabelnyckeln för att säkra att kabel och sticka är ordentligt ihopskruvade. Stick in änden av nyckeln genom de lilla hålet på skruvgängan och spänn åt samtidigt som du håller fast kabelnyckeln. Du hittar en videolänk här på sidan.

Stopparna använder du om du vill sätta ditt arbete på paus. Då byts stickorna ut mot stopparna så garnet stannar kvar på kabeln. Stopparna skruvas fast på kabeln på samma sätt som stickorna.

Marita

Så nöjd! Helt plötsligt blev det enkelt att sticka ärmar. Tycker att det är lite meckigt att använda strumpstickor, då de gärna verkar ha ett eget liv......
Men, nu med de korta kablarna och de extra korta utbytbara rundstickorna, blev det riktigt roligt igen!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn