Populära erbjudanden just nu!   ✨ JUL-REA ✨   Spara upp till 54%

KnitPro

DENIM Extra Korta Uytbytbara Rundstickor

5 cm

Spara Från 109 kr Från 109 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Rea
 • Tillverkare::
  KnitPro
 • Material:
  Laminerad björk
 • Längd på stickor:
  5 cm
 • Färg:
  Indigo med svarta övergångar

KnitPro's EXTRA KORTA utbytbara rundstickor är ett måste för dig som vill ha ett alternativ till strumpstickor när du stickar saker med liten omkrets.

Dessa extra korta stickor är endast 5 cm långa och ger dig därmed möjlighet att använda mycket korta kablar, som ger din rundsticka en omkrets på endast 26 cm!! Kablarna du behöver använda är även de extra korta och kan köpas till som ett set med två kablar. Du hittar en länk till kablarna här på sidan.

Nu har du alltså möjlighet att sticka ärmar, strumpor, handskar m.m utan att använda strumpstickor eller magic-loop tekniken. Det är ritkigt häftigt - och så går det snabbt :-)

När du köper dessa stickor får du kvalité i händerna i stil med KnitPro's Symfonie-serie av stickor i björkträ - starka, smidiga och med högprecisionsspets som är perfekt för alla typer av garn. Och så får du även stickor med en vacker och sällan skådad denimlook.

Marita

Jag vill ge dem 10 stjärnor!!! Så enkelt det blev att sticka ärmar. Jag var lite skeptisk till att dessa korta stickor skulle vara bekväma i handen under en längre tid. Men jag blev glatt överraskad. Kommer bli många tröjor och koftor med dessa.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn