Först till kvarn!   🌸 VÅRREA 🌸   Spara upp till 54%

KnitPro

Day & Nite Set med Utbytbara Ändstickor

Spara 1 475 kr 1 475 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Drömmar blir till verklighet med detta nya stickset från KnitPro✨🌙

Ett set med utbytbara rundstickor som kan förtrolla vem som helst, setet framhäver det fina med kontraster! Hela setet har fokus på temat ""dag och natt"" och det ses i de unika tvåfärgade björkstickorna som både har en mörk och en ljus sida. 

Det unika med dessa tvåfärgade stickor är att om du stickar med ett mörkt garn så vrider du den ljusa sidan utav stickan upp, då ser du maskorna tydligare. Stickar du däremot med ett ljust garn så ses maskorna bättre med den mörka sidan upp.

Att vrida stickorna är lätt med KnitPro's rotationskablar:

Kablar med 360° rotation
Day & Nite innehåller KnitPro’s fantastiska kablar med flexibla led som tillåter en 360° rotation mellan sticka och kabel. Denna funktion har visat sig vara av stor betydelse för många stickare eftersom det ger en mycket lättare coh behagligare stickupplevelse. Kablarna spricker inte då det är gjorda i rostfritt stål med ett lager av svart nylon så de passar fint ihop med setets vackra stickor. 

Day & Nite innehåller:

  • 8 st stickor i storlekarna: 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0 mm
  • 4 kablar i rostfritt stål med 360° rotation i storlek.: 60 cm, 2 x 80 cm och 100 cm
  • 4 ändstoppare
  • 1 set kabelförlängare
  • 2 kabelnycklar
  • 4 träknappar med Day & Nite motiv
  • Liten tillbehörsväska

Hela setet kommer i en vacker ask med 3d-effekt på locket. Asken gör att du kan förvara dina stickor praktiskt och säkert när de inte används.

Mimmi

Jättefina stickor med bra 360 rotation som gör att sladden aldrig snurrar sig. Men stickorna var för glatta och hala vilket gjorde att maskorna blev alldeles för stora och ojämna. Var tvungen att ta upp det jag hade stickat med dem och byta till andra stickor. Väldigt fina och rekommendera stickor med 360 rotation men isåfall inte stickor i trä med glansig och hal yta.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn