Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%

addi

Swings virknål

Spara Från 125 kr Från 125 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Tillverkare::
  addi
 • Material:
  Aluminium och silikon
 • Längd:
  16 cm
 • Bredd:
  2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0
 • Färg:
  Varierar allt efter storlek

Nu kan du också köpa de läckra Swings virknålar styckvis. Addi Swings är färgstrålande, ergonomiskt utformade virknålar som avlastar hand och axel när du virkar. Handtaget har blivit uppdaterat och förstärkt på insidan, och de är självklart nickelfria. De är tillverkade av aluminium och har sköna silikonhandtag. De är 16 cm långa och varje storlek har sin egen färg.

Linda

Första timmen jag änvände och jag tänkte nä denna var inte så bra men sen fann vi varandra. Först tyckte jag den var klumpig i skaftet men sen insåg jag hur skön den var och att jag inte behövde hålla så hårt och då blev mindre trött i handen och kan nu virka längre stunder åt gången än vad jag kunnat innan m andra märken. Vill nu ha alla storlekarna men får komplettera efter behov o nya projekt


Emmeli

Dessa virknålar är de absolut bästa! De är väldigt bekväma att hålla i och dessutom är "taggen" i min mening lite "vassare" så man lyckas ta sig igenom även hårdare virkade maskor man råkat göra eller om man har ändrat virknål i ett projekt. Rekommenderar starkt! Jag ångrar att jag inte köpte ett kit i början för nu har jag ändå nästan köpt alla storlekar!


Jonas

Kanonbra och sköna virknålar. De underlättar arbetet och ligger bra i handen (även stora manshänder). Silikonet på en av nålarna har blivit lite kladdigt och konstigt men det är efter flera års användning så det får ses som normalt slitage


Tessa

Tycker dessa virknålar ligger otroligt skönt i handen och har en bra längd!
Har tidigare upplevt virknålar som är för korta och slutar mitt i handen, men dessa är längre vilket för mig är en fördel!


Sanna

Underbart sköna nålar, ska lätt spara ihop och köpa ett helt kit. Händerna och handlederna blir inte lika snabbt trötta som med andra nålar. Värt pengarna!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn