Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Stuff

Stor Förvaringsväska inkl. Etui

Spara 70 kr 429 kr 499 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Om du håller på med ett stort projekt där hemma som t.ex. en tröja eller en filt, och har behov för att det kan stå samlat vid soffan, eller det ska transporteras i bilen till sommarstugan eller husvagnen, då är detta den perfekta väskan för dig. Väskan har plats till en ordentlig hög med garn, men har också plats för tillbehör och en del fickor till mindre saker som saxar, stickor, små mönsterböcker m.m.

Föredrar du att ha alla små saker samlade på ett ställe så medföljer det ett litet etui i samma färg och tyg som väskan, så dina små saker inte ligger och skräpar runt i den stora väskan. 

Väskan är tillverkad av bomullscanvas som både är praktiskt och slitstarkt. Det ger också väskan en medveten rå look. Detta är väskan som inte bara är praktisk den är också snygg att ha stående framme. En läcker accessoar som du kommer att bli glad för!

Förvaringsväskan går inte att stänga och har inget handtag.

Mått (förvaringsväska): 30 cm x 25 cm x 20 cm
Mått (etui): 25 cm x 3 cm x 8 cm
Material: bomullscanvas

Claudia

Mycket större än jag trodde. Hade beställt 30 garn på 8/4 på 50gr per garn. De fick plats och finns fortfarande plats till fler. Etuin som tillkommer är perfekt att ta med virknålar, maskstoppar och nålar så att man kan virka on-the-go. Väldigt nöjd med detta köp!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn