Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%

Hobbii

Maskhållare

3 storlekar

Spara 20%
Spara 7 kr 28 kr 35 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

Håll dina maskor på plats till de ska stickas med. Maskhållaren förenklar arbetet, så det går snabbt och är lätt att hålla koll på. Paketet innehåller 3 maskhållare i olika storlekar och färger.

Storlek: 9, 12, och 15 com. 


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (34)

Christine

Alltså.... maskhållare! En sån där sak man bara måste ha. Men dom här blir man glad av! Härliga färger, lätta att hitta bland alla stickor, och dessutom lätta att använda. Mycket bra med olika storlekar. Är väldigt nöjd med dom.


Åse

Väldigt användbara. Använder att hålla maskor på axlarna som ska stickas samman i slutet, maskor för hals-ring istället för att avmaska, så slipper man plocka upp igen...jag är nöjd


Desiree

Har använt garnrester tidigare, men detta är så mycket smidigare! Tre storlekar som hittills varit tillräckligt för alla mina projekt. Bonus med så fina färger!


Ellie

Väldigt smidiga maskhållare, mycket smidigare än att sätta maskorna på en tråd. Dessutom fina färger så man hittar dem lätt i stickväskan.


Britt-Inger Larsson

Mycket bra att använda i stickningen. Inga mer maskor på en tråd längre. Dessutom glada färger, lätta att hitta bland mina tillbehör.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn