Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%

Go Handmade

Glitter Deluxe 100g

100% Polyester

Spara 239 kr 239 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Tillverkare::
  Go Handmade
 • Innehåll:
  100% Polyester
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  6-7000 m
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Torkas plant / Får inte strykas / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiiglitterdeluxe

Berika ditt projekt med lite bling och glitter!

Med Go Handmade's fantastiska glittertråd, kan det inte bli tråkigt! Denna fantastiska Glitter "Deluxe" tråd kommer i en mängd vackra glitterfärger som kan peppa upp varje tröja till en fest i sig själv. Använd den som följetråd till ett annat garn – kanske gillar du ton-i-ton bäst, eller så är du glad för kontraster. Denna tunna glittertråd har inga begränsningar!

Här får du stora koner med 100 g glittertråd på var, och tråden har ca 6-7000 löpmeter. Med denna löplängd har du tillräckligt med tråd för ett större projekt eller till flera små, om du hellre vill det.

Vi rekommenderar att du använder en garnhållare för att hålla reda på ditt nystan. På det sättet blir det inget trassel 

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 22.HCN.95901). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (3)

Hanna

Underbart att det äntligen går att få fina glitter trådar i längder som räcker till ett eller flera projekt. Jag gillar flexibiliteten med att själv kunna lägga till glitter i valfri färg till valfritt garn, så många möjligheter. Någorlunda lätt att arbeta med så länge man inte drar upp för mycket tråd åt gången, då kan det trassla sig lite.


Annelore Wikström

Helt fantastiskt glitter! Färgerna stämmer till 100 % med bilderna och jättestora rullar som kommer att räcka till mycket. Rekommenderar det starkt!


Birgit

Trevligt att kunna lägga in glitter där det önskas efter eget huvud.


Jenny

Första intrycket: Helt gigantiska spolar! Det går knappt att tänka sig hur mycket 6-7 km (!) tråd är men det är mycket. Tråden är även väldigt tunt vilket gör att arbetet inte känns för rispigt när det använts, även om jag inte skulle rekommendera att ha den direkt mot hud utan någonting under. Det enda jag tycker är tråkigt är att det är så tunt att det oftast försvinner bakom det andra garnet. Det ger visserligen ett snyggt glitter som glimrar till ibland, men ibland kan det gå ganska långt i arbetet innan det syns och bli ganska ojämn i var det syns och var det inte syns. Försökte lägga till en till tråd men tyckte tyvärr inte det räckte.
Men helt fantastiskt för pengarna och kommer att använda upp hela och köpa många fler!


Bodil

Väldigt fint resultat, lite besvärligt att dra fram mer tråd för att spolen är tung, man måste dra tråden uppåt. Jag med mycket känslig hud märker av att tråden gör projektet mer scratchy, jag valde att bara använda det på ställen som inte möter direkt hud.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn