❗️ FRI FRAKT till nya kunder - Klicka här❗️   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

Bolcheværk

Rabarber och vanilj – sockerfria karameller

4 200 poäng
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Kombinationen av söt rabarber och vanilj skapar en extremt välsmakande och välbalanserad karamell. Det här är Bolcheværks version av den klassiska röda och gula rabarberkaramellen som är allmänt älskad av de flesta. Den är 100% sockerfri.

Den är fortfarande söt, men utan att bli alltför intensivt söt som mer traditionella rabarberkarameller med socker kan vara. De små noterna av vanilj hjälper till att ge smaken ett extra lager och en fin avslutning.

Som alla Bolcheværks produkter är rabarber- och vaniljkarmellerna gjorda helt utan socker. I stället för att söta med socker använder de extrakt från steviablad, som är otroligt sött.

Karameller av högsta kvalitet

På Bolcheværk har de en önskan att erbjuda dig produkter som är något utöver det vanliga. De vill inte bara att deras godis ska vara den snabba lösningen när blodsockret sjunker, utan även ett sätt att skämma bort sig själv på.

De tror att kvalitet kan smakas. Därför väljer de också kvalitet framför kvantitet varje dag. Detta innebär att de endast använder sig av de allra bästa ingredienserna som de kan få tag på för att tillverka sina karameller. Karamellerna innehåller därför endast naturliga aromer och färgämnen.

Karameller för vardaglig njutning och speciella tillfällen

Deras rabarber- och vaniljkarameller är perfekta för vardagsnjutning. Eftersom de inte innehåller något socker kan du söta ditt liv med dem, men var försiktig! De kan vara mycket beroendeframkallande.

Förutom att du kan njuta av våra rabarber- och vaniljkarameller när du känner att du vill unna dig något, är de också perfekta för speciella tillfällen. Om du vill göra någon som du tycker om glad är de också perfekta för det. Använd till exempel de fina 100 gramspåsarna som värdinnegåvor eller som en del av en större presentkorg.

Ingredienser

Sötningsmedel: Isomalt. Syror: citronsyra, äppelsyra. Aromer (0,24 %). Sötningsmedel: Steviolglykosider. Färgämnen: kurkumin, karmin. Innehåller sötningsmedel. Överdrivet intag kan ha laxerande effekt. Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, soja och gluten.

OBS: Karamellmassan är tillverkad av isomalt, vilket innebär att karamellen har en hög halt av kolhydrater.

Helena

Riktigt goda. Syrligt och sött


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn