Bolcheværk

Havtorn & apelsin - Sockerfria karameller

4.200 poäng

Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Bolcheværk hyllar det nordiska smakuniversumet med detta godis, där sura havtorn kombineras med söt apelsin. I mitten av karamellen har de lagt till lite citronpulver för att ytterligare förstärka syrligheten. Det här är deras version av en syrlig (sur) karamell som sätter igång smaklökarna, men som samtidigt har en perfekt balanserad smak. Det är en utsökt och fräsch karamell som är perfekt att servera till gästerna en varm sommarkväll.

Havtorn är ett litet oranget bär som i folkmun kallas för den nordiska citronen. Bären kommer från en buske som vanligtvis växer längs kusten. Havtorn är bl.a. fylld med C-vitamin och antioxidanter, som hjälper till att stärka immunförsvaret och bidrar till en normal ämnesomsättning. De har använt naturlig havtornsarom för att ge våra sötsaker syrlighet och smak.

Karamellerna med havtorn och apelsin framställs – precis som alla våra andra produkter – helt utan användning av socker. Istället för att söta med socker använder de extrakt från steviabladen, som är otroligt söta.

Karameller av högsta kvalitet

På Bolcheværk har de en önskan om att kunna erbjuda dig produkter som är något utöver det vanliga. De vill inte bara att deras godis ska vara den snabba lösningen när blodsockret sjunker, utan även ett sätt att skämma bort sig själv på.

De tror att kvalitet kan smakas. Därför väljer de också kvalitet framför kvantitet varje dag. Det betyder att de bara använder sig av de allra bästa ingredienserna de kan komma åt för tillverkningen av sina karameller. Karamellerna innehåller därför också enbart naturliga aromer och färgämnen.

Godis för vardagslyx och speciella tillfällen

Våra karameller med havtorn och apelsin är perfekta för vardagslyx. Eftersom de inte innehåller socker kan du lugnt göra tillvaron sötare med dem. Men se upp! Karamellerna kan vara mycket beroendeframkallande.

Förutom att du kan njuta av våra karameller med havtorn och apelsin när du känner för att skämma bort dig själv lite, så är de också självklara att servera till speciella tillfällen. Likaså kan de med fördel användas om du vill glädja någon du bryr dig om. Ge till exempel de fina påsarna på 100 gram som present som den är eller som en del av en större presentkorg.

Ingredienser

Sötningsmedel: Isomalt, steviolglykosider. Syror: citronsyra, äppelsyra, natriumbikarbonat. Aromer (0,3%). Färgämne: curcumin, karminer, (beta)karotener. Innehåller sötningsmedel. Överdrivet intag kan ha en laxerande effekt. Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, soja och gluten.

Helena

Otroligt goda. Lite syrliga.


Zandra

Härliga karameller att suga på under handarbete. Jag som gillar syrligt tog havtorn/apelsin. En liten sur bomb i mitten som överraskade. Mums!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn