Bolcheværk

Hallon & lakrits - sockerfria karameller

4.200 poäng

Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Kombinationen av solmogna hallon och salmiaklakrits gör dessa karameller gudomliga. Den söta bärsmaken i en härlig kombination med den starka lakritsen gör att sötsakerna bildar en skön harmoni och når långt utanför smakspektrat. Mitt i karamellen hittar du en sann lakritsexplosion av gott salmiakpulver, som såklart också är helt sockerfritt.

Karamellen med lakrits och hallon är – som alla Bolcheværks övriga produkter – gjorda helt utan användning av socker. Istället för att söta med socker använder de extrakt från steviabladen, som är otroligt söta. Det gör att du kan njuta av deras härliga karameller med hallon och lakrits utan problem – även om du är diabetiker.

Karameller av högsta kvalitet

På Bolcheværk har de en önskan om att kunna erbjuda dig produkter som är något utöver det vanliga. De vill inte bara att deras godis ska vara den snabba lösningen när blodsockret sjunker, utan även ett sätt att skämma bort sig själv på.

De tror att kvalitet kan smakas. Därför väljer de också kvalitet framför kvantitet varje dag. Det betyder att de bara använder sig av de allra bästa ingredienserna de kan komma åt för tillverkningen av sina karameller. Karamellerna innehåller därför också enbart naturliga aromer och färgämnen.

Godis för vardagslyx och speciella tillfällen

Våra karameller med havtorn och apelsin är perfekta för vardagslyx. Eftersom de inte innehåller socker kan du lugnt göra tillvaron sötare med dem. Men se upp! Karamellerna kan vara mycket beroendeframkallande.

Förutom att du kan njuta av våra karameller med hallon och lakrits när du känner för att skämma bort dig själv lite, så är de också självklara att servera till speciella tillfällen. Likaså kan de med fördel användas om du vill glädja någon du bryr dig om. Ge till exempel de fina påsarna på 100 gram som present som den är eller som en del av en större presentkorg.

Ingredienser

Sötningsmedel: Isomalt. Syror: Citronsyra, äppelsyra, vinsyra. Aromer. Ammoniumklorid, Lakritspulver. Sötningsmedel: Steviolglykosider. Arabiskt gummi. Färgämne: Carminer, Vegetabiliskt kol. Överdrivet intag kan ha en laxerande effekt. Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, soja och gluten.

Pernilla

Så glad jag blev när det fanns sockerfritt. Kommer välja i nästa beställning.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn