Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Blocking Combs - Kammar för Blockning

20 st.

Spara 70 kr 239 kr 309 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Kategori:
  Påskrea
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Antal:
  20 st.
 • Material:
  Rostfritt stål / ABS

Kammar för att spänna ut dina stickade eller virkade projekt. Det kan vara allt från rätstickade sjalar till tröjor i hålmönster.

Dessa kammar är en innovativ lösning som gör det möjligt att blocka till projekt lättare och snabbare, så de vackra mönstret i ditt arbete kommer fram som det förtjänar.

Användning: tvätta eller fukta ditt stick- eller virkprojekt. Lägg ut det på en yta som tål att nålas på. Vi rekommenderar dessa mattor för Lace Blocking. Sätt fast dina kammar längs kanten på ditt projekt medans det torkar.

Tillvägagångssättet är detsamma som när du använder T-nålar - fördelen med kammar är att du inte behöver riktigt lika många. Dessutom är dessa kammar både starkare än T-nålar och skapar en jämnare utspänning av ditt projekt då de består av 4-8 nålar per kam.

Nålarna är rostfria, så du kan tryggt använda dom även om ditt projekt är blött. De är förpackade i en praktisk plastlåda

Paketet innehåller 20 kammar:

 • 12 av dom med 8 nålar (72 x 46 mm)
 • 8 av dom med 4 nålar (34 x 46 mm)

Mia

Smidiga och prisvärda kammar för blockning av ffa större arbeten när man inte orkar sätta t-nålar. Nålarna på kammarna är tunna, vassa men stabila nog att hålla arbetet sträckt utan att skada det. Mycket bra produkt


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn