KnitPro

Nova Metall utbytbara ändstickor

Välj Storlek

Utbytbara ändstickor från KnitPros Nova Metall serie. De utbytbara ändstickorna är designade så de passar alla KnitPro kablar och är 11,5 cm långa. 

Ändstickorna är gjorda av ihåliga mässingsrör som med sin polerade yta är ett nöje att sticka med. Den innovativa designen gör det enkelt att koppla kabel och sticka och gör att det blir en slät övergång mellan kabel och stickor, så maskorna glider lätt och obesvärade över både sticka och kabel. Ändorna på stickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör dem ideella till alla sorters stickningsprojekt – och inte minst till alla nivåer, från nybörjaren till den övade.

Den lätta och inte minst starka mässingen finns det flera fördelar med. De ihåliga stickorna säkrar en lätt vikt, som gör stickorna väldigt komfortabla att använda, så du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet. Den strömlinjeformade framställningsprocessen gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Glöm inte kablar till dina utbytbara rundstickor - Du hittar dem här

Längd på stickorna (utan kabel): 11,5cm

Material: Mässing

Sara

Tycker att de här är de absolut bästa ändstickorna då jag ogillar trä. Glider bra, lätta och trevliga att hålla i.


Elisabeth

Perfekt komplettering till mitt tidigare set. Önskar dock att de fanns i ännu mindre storlek.


Pernilla

Bra spets på tipparna. 👍🏼 Lätta och smidiga att sticka med. Jag är nöjd


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn