Hobbii

Nacklampa Deluxe

Spara 166 kr. 169 kr. 335 kr.

Leverans 2-8 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Ny förbättrad version med längre batteritid.

Denna Nacklampa Deluxe är den perfekta lampan till dig som gärna vill ha möjlighet att sticka i ordentlig belysning. Lampan kan nämligen sättas runt nacken så du har både händerna fri. Med Nacklampa Deluxe kan du välja mellan 2 ljusstyrkor. Det är enkelt att byta, det krävs endast ett litet klick på av/på knappen och upprepas till du har hittat den ljusstyrka du önskar.

Lampans två ändar består av LED-lampor som kan sättas på tillsammans eller individuellt. De två lamporna kan flyttas och tillpassas oberoende av varandra så du kan ha belysning på flera element samtidigt t ex stickningen och mönstret.

Nacklampan fås i två storlekar: 60 cm och 73 cm. Om man sitter med sitt handarbete högt upp mot hakan, så ska man välja den mindre nacklampan på 60 cm. Sitter man med handarbetet i knät, ska man välja den större på 73 cm.

Vänligen uppmärksamma att det har smygit sig in ett fel i manualen. Batterierna är INTE inkluderade i paketet. Du behöver två AA-batterier för att kunna använda lampan. 

Följ vänligen instruktionerna om hur batterierna ska sättas i (se bild).

Teknisk data 
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: mellan 6500-7500 kelvin 

Ritva Nordin

Mycket bra när jag väl förstod inställningen av ljusstyrkan, beskrivningen lite otydlig. På svenska står det om montering av batteriet att det ska ha plustecknet "uppåt", vilket betyder åt vilket håll som helst! De flesta språken säger "mot lampan", vilket går att begripa. Ljuset är kallt = dagsljus, och för mig räckte det just nu med bara en av lamporna. Jag valde storleken 73 cm, vilket passar hur jag håller stickningen/virkningen/handsömnaden och om jag har glasögonen på eller inte. Jag ser oftast på teve samtidigt, av vilket följer fel ibland. Nu ser jag bättre och slipper repa upp! Livet blev lättare – och så ser jag bättre vad som hamnat under badkaret när jag slipper hålla i en ficklampa.


Maritha Johansson

Väldigt bra belysning när det börjar att skymma och lätt att ställa in ljusstyrkan på rätt ställe på arbetet. Enl instruktionen som följde min lampa stod det att jag skulle ta bort en liten lapp innan belysningen skulle fungera. Det stod ingenting om att det skulle sättas in batterier i lampan. Till slut förstod jag att ingenting skulle fungera om jag inte satte in batterierna. Kolla gärna på instruktionerna som följer med.


Birgitta

Jättebra lampa fungerar perfekt vid många tillfällen,som fodrar mer riktat ljus.

Bruksanvisningen borde dock förklara bättre att den lilla vita plasten sitter samma fack som batteriet,och sitter längst bak i batteriet facket.
Står i bruksanvisningen att man skruvar bort toppen på lampan, kan misstolkas och man kan börja klösa på den gula plasten längst lfram på lampan det facket går också att skruva lös.


Liselott Arsfeldt

Hej min sambo sitter med ficklampa i munnen när han mekar med sina cyklar vilket jag tycker ser enormt jobbigt ut och när jag frågar om något får jag ingen svar men nu är han så jätteglad att kunna ha fria händer och mun världens bästa arbets lampor jag kommer även själv skaffa mig en , jag sitter ofta med korsord eller sticker så tack för denna hjälpreda den är underbar


Jane Cervell

Mitt bästa köp som hör ihop med stickning och även när man syr, speciellt i mörka tyger. Användbar i många andra sammanhang också där det krävs riktat ljus. Jag har använt den till att belysa vid installation av elbrytare, belysning för att noppar ögonbryn ( hi,hi) och att läsa när annat ljus inte är tillräckligt, tex i bilen och båten. Riktigt nöjd! 😊


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn