Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Nacklampa Deluxe - Svart

Spara 339 kr 339 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Längd:
  60 cm / 73 cm
 • Färg:
  Svart
 • Batterier:
  2 x AA-batterier (ingår inte)

Ny förbättrad version med längre batteritid.

Denna Nacklampa Deluxe är den perfekta lampan till dig som gärna vill ha möjlighet att sticka i ordentlig belysning. Lampan kan nämligen sättas runt nacken så du har både händerna fri. Med Nacklampa Deluxe kan du välja mellan 2 ljusstyrkor. Det är enkelt att byta, det krävs endast ett litet klick på av/på knappen och upprepas till du har hittat den ljusstyrka du önskar.

Lampans två ändar består av LED-lampor som kan sättas på tillsammans eller individuellt. De två lamporna kan flyttas och tillpassas oberoende av varandra så du kan ha belysning på flera element samtidigt t ex stickningen och mönstret.

Nacklampan fås i två storlekar: 60 cm och 73 cm. Om man sitter med sitt handarbete högt upp mot hakan, så ska man välja den mindre nacklampan på 60 cm. Sitter man med handarbetet i knät, ska man välja den större på 73 cm.

Följ vänligen instruktionerna om hur batterierna ska sättas i (se bild).

Teknisk data 
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: mellan 6500-7500 kelvin 

Ritva Nordin

Mycket bra när jag väl förstod inställningen av ljusstyrkan, beskrivningen lite otydlig. På svenska står det om montering av batteriet att det ska ha plustecknet "uppåt", vilket betyder åt vilket håll som helst! De flesta språken säger "mot lampan", vilket går att begripa. Ljuset är kallt = dagsljus, och för mig räckte det just nu med bara en av lamporna. Jag valde storleken 73 cm, vilket passar hur jag håller stickningen/virkningen/handsömnaden och om jag har glasögonen på eller inte. Jag ser oftast på teve samtidigt, av vilket följer fel ibland. Nu ser jag bättre och slipper repa upp! Livet blev lättare – och så ser jag bättre vad som hamnat under badkaret när jag slipper hålla i en ficklampa.


mitra

Jag köpte den med längre mått och är troligt nöjd med mitt köp då jag an sitta och virka medans jag kollar på film med sambon och vi kan sitta med släckta lampor.
Väldigt lätt att sätta i batterierna och hantera den, bekväm att ha kring nacken om man har en tjockare tröja på sig, har jag linne eller liknande s kan jag känna att den skaver lite på nyckelbenen. Men jag ska virka en längre ”kudde” till den så det löser det problemet. Mina nyckelben är väldigt framträdande så alla kanske inte har liknande problem men det går som sagt att lösa genom att ha något mjukt emellan.


Yinnie

Köpte de olika storlekarna och är verkligen super nöjd med köpen! Var skeptisk över att det skulle kännas tungt efter ett tag men känner inte alls av det och hjälper väldigt mycket att de är så flexibla att man själv kan forma de efter hur man känner för, Använder de till olika saker i vardagen, utöver när jag sitt och virkar. Min sambon som använder den till andra saker är också super nöjd då man inte behöver hålla i den och själv kan forma den för rätt riktning. =)


Julia

En ny favorit!!
Enkel att använda och ”installera”
Jag tog den längre varianten men insåg att jag hade klarat mig med den kortare, ett tips är att mäta med måttband och lägga det runt axlarna för att se vad man behöver.
Det enda jag tycker är ett minus är att ljuset är väldigt gult vilket gör att färgerna blir lite förvrängda när man använder, men så länge man har valt ut färgerna innan så är det inga problem


Maritha Johansson

Väldigt bra belysning när det börjar att skymma och lätt att ställa in ljusstyrkan på rätt ställe på arbetet. Enl instruktionen som följde min lampa stod det att jag skulle ta bort en liten lapp innan belysningen skulle fungera. Det stod ingenting om att det skulle sättas in batterier i lampan. Till slut förstod jag att ingenting skulle fungera om jag inte satte in batterierna. Kolla gärna på instruktionerna som följer med.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn