Mayflower

Molly Fine

Bulky 100% UIl

Spara 95 kr. 95 kr.

Leverans 2-8 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Mayflower
 • Innehåll:
  100% ull
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  135 m
 • Garngrupp:
  Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  6-7 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 14 m x 18 v
 • Tvättanvisning:
  Handtvätt på max 30°C
 • Hashtag:
  #hobbiimollyfine

Mayflower Molly Fine är en garnkvalitet, som Mayflower har utvecklat i samarbete med Molly Egelind. Hon ville gärna ha ett relativt tjockt ullgarn, som samtidigt var luftigt. På så sätt kan det exempelvis stickas kraftiga tröjor med bra struktur utan att tröjan blir tung. Molly Fine är tillverkat av 100 % lättspunnet ull, vilket hjälper ullgarnet med att behålla sin luftighet och värme – både före och efter stickning. Det är enkelt och går förhållandevis fort att sticka med Mayflower Molly Fine. Garnets kvaliteter träder bäst fram när det stickas med stickor 6 eller 7. Därför kan du snabbt sticka t.ex. en härlig tröja eller liknande. Resultatet blir mycket vackert, för garnets luftighet får varje maska att lägga sig jämnt och snyggt.

Mayflower Molly Fine fås i en rad snygga färger som är utvalda av Molly Egelind. Hon har gått efter tidlösa klassiker, som är så vackra och aldrig går ur mode. Molly har gjort sig besvär, då hon valde färgerna. Därför är det också enkelt att hitta färger som passar ihop. Alternativt kan du naturligtvis också välja att sticka med bara en färg. Du kan använda Molly Fine både till beklädnad och till inredning. Det vill säga mössor, hattar, tröjor, cardigans, kuddar, filtar och liknande. Bara fantasin sätter gränser.

Mayflower Molly Fine består av 100 % lättspunnen ull och har en löplängd på 135 meter pr. 100 gram. Ska handtvättas och torkas liggande. Får inte centrifugeras, då det på grund av sin ”ospunnenhet” filtas. Stickas på en sticka 6 till 7, önskas en luftigare, lösare look används det större stickstorlek. Stickfasthet 14 maskor x 18 varv = 10 x 10 centimeter.

Chloé

Så himla fint garn och så bekvämt att sticka med!❤️ Använde stl 12 stickor och det blev perfekt för en chunky cardigan!🤩


Sanna

Jag ÄLSKAR detta garnet. Min absoluta favorit. Det är så skönt att arbeta med! 😍👍🏼


Fatma

Jätte mjukt och lätt att arbeta med detta garn. Kan gärna rekommendera.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn