SPARA 26%

Information

Tillverkare: We Love Yarn
Innehåll 100% Akryl
Vikt 400 gram
Löplängd Ca. 1200 m.
Rekommenderade stickor 4 - 4,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 Cm = 19 m x 27 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Maskintvätt 40º
Hashtag #hobbiimegaball

We Love Yarn

Mega Ball 400 gram

Light100% Akryl

Köp mer- Spara mer

Antal Spara Styckpris
7 38% 86 kr
Du sparar 36 kr

139 kr  Från 103 kr

Välj färg: Färg

Ett mjukt och härligt akrylgarn i MEGA nystan om hela 400 gram till ett MEGA skarpt pris! Du får hela 1200 meter garn i dessa nystan, så du är säker på att det räcker även till de större projekten.
Det finns ingenting som river i detta garn som både håller sig snyggt och håller formen efter tvätt. Användningsområden är många – använd det till tröjor, cardigans, halsdukar och mössor som känns härligt mjuka mot huden, eller virka en mjuk värmande pläd. De långa fibrerna gör att garnet inte skalar sig.
MegaBall garnet är super praktiskt att använda då det är extra slitstark och kan tvättas i maskin på 40 grader. – Därför är det också perfekt till barnkläder eller andra stickade projekt som ska kunna hålla till lite av varje när det gäller tvätt.
Garnet är producerat i en av världens bästa fabriker inom konstgarn därför är du säker på att få en extra hög kvalitet samt att det tagits extra hänsyn till miljön under produktionen.

Föredrar du samma garn i mindre nystan, så titta på vårt Classic Acrylic. Det är samma ganrkvalité, men i nystan om 50 g. 
Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

DZINTRA BERZINA

Tyvärr har jag inte än börjat att sticka det härliga garnet Mega Ball men garnet har så härliga färger att jag kan inte sluta och titta på. Och mjuk är det också. Jag har handlat mycket hos hobbi och alltid varit mycket nöjd.
Jag hinner inte att sticka så mycket jag har köpt och har hemma. Jag lägger garnet i vitrin skåpet och har stor glädje bara att jag tittar på dem.


Natalie Thorfelt

Helt underbart att inte behöva skarva flera gånger på ett projekt!
Tycker inte att garnet är stickigt heller, är ju trots allt akryl och har varit med om himla mycket värre.
Köp!
Överväger att bunkra upp ett lager med massa färger och virka filtar tills jag går av :D


Jonna Jansson

Inte nog med att garnet är underbart att virka med, mjukt och slitstarkt, men det kommer även i ett STORT nystan på 400 gram! Perfekt om man vill slippa tänka på att garnet tar slut med en gång! Bara att låta kreativiteten flöda!


Elin

Detta garn är bra på så många sätt. Jämnt och fint, fina färger och härligt att sticka i. Men bäst av allt är nog att man inte behöver skarva.
Stickade en tröja med ballongärm i dubbelt garn och det blev över !!


Malin Rehn

Superfint akrylgarn, mjukt och bra! Jag virkar, det går ofta åt mycket garn och jag gillar stora projekt med bra tålighet för slitage. Då är akryl perfekt och detta är toppen då det är så mycket i varje nystan!


Skriv en recension

Information

Tillverkare: We Love Yarn
Innehåll 100% Akryl
Vikt 400 gram
Löplängd Ca. 1200 m.
Rekommenderade stickor 4 - 4,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 Cm = 19 m x 27 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Maskintvätt 40º
Hashtag #hobbiimegaball

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn