SPARA 40%

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 20% Ull, 80% HB Akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 350 meter
Rekommenderade stickor 4 - 6 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 20 m x 28 v
Garngrupp Medium
Tvättanvisning Maskintvätt 30ºC / Torkas plant
Hashtag #hobbiilollipop

Hobbii

Lollipop

Medium20% Ull, 80% HB Akryl

Du sparar 55 kr

139 kr  Från 84 kr

Välj färg: Färg

Lollipop är ett magiskt garn med långa vackra färgskiften, som kommer i stora härliga 200 grams nystan med en löplängd på hela 350 meter. Garnet består av 20% ull och 80% HB akryl, som är lätt att arbeta med och gör att du kan vara säker på att dina plagg blir varma och sköna. 

De 21 äventyrliga färger som finns i Hobbii Lollipop är ytterst lämpliga till stickade och virkade projekt som till exempel sjalar, halsdukar, filtar, ponchon, mössor och diverse beklädnadsplagg. 

Varje nystan är sammansatt av 5 olika färger, som ger ett helt unikt utseende till dina plagg.

HB akryl står för High-bulk akryl, och det betyder att det blivit dampat i tillverkningen så att fibrerna drar ihop sig ca 20%. Detta resulterar i ett lättare och mjukare akryl, som känns bättre på kroppen. Denna process tar oftast längre tid än normal tillverkning och därför kan priset också vara högre.

Vänligen observera att färgerna kan ha smittats av på varandra under färgningsprocessen. Det kan t ex finnas en liten prick av den mörkare färgen på en av de ljusare färgerna av nystanet. Detta är helt normalt och ger en vacker effekt på ditt färdiga projekt. Var uppmärksam på att längden på färgskiftningarna kan variera från nystan till nystan. 

 

Se mönster till garnet här: Mönster (14)

Gulgun Franzén

I bought Lollipop garn to make a baby blanket for a friend. I loved knitting with it as it is so soft to work with. My friend loved the colours of the blanket and the softness against her babies skin. Beautiful and soft yarn with brilliant colours! I definitely recommend this yarn for any project!


Anita Helsing

Så härligt garn att virka med. Gör en filt i färg nr 17. Blandningen på färgerna gör den så fin. Är mitt Tv projekt! Virkar på filten när jag tittar på tv...garnet är så följsamt inget trassel ingen delning. Bara att virka på.


Emelie

Första gången jag köpte detta garnet nu för någon vecka sen. Men det kommer att bli fler.
Är nybörjare på virkning men jag älskar lollipops färgerna och lätt att jobba med...
Sen va det ju mjukt och skönt! Är supernöjd


Ann-Cathrine Gustavsson

Underbart garn att sticka med! Håller på med långvästen ur Hobbis mönsterarkiv och har mer än halva klar ...supernöjd med både kvalitet och färg...västen får ett mjukt fallande utseende...härligt och billigt! Glaaad :)


Anette Mauritsson

Ett härligt garn att virka i. Jag virkar just nu en filt, och har redan köpt garn till en till. Jag har köpt Tallahassee och Phoenix, neutrala färger, men med skiftningarna i garnet blir det ett livfullt resultat.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 20% Ull, 80% HB Akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 350 meter
Rekommenderade stickor 4 - 6 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 20 m x 28 v
Garngrupp Medium
Tvättanvisning Maskintvätt 30ºC / Torkas plant
Hashtag #hobbiilollipop

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn