Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Hobbii

Lollipop

Medium 20% Ull, 80% HB Akryl

Spara 209 kr 209 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Hippity Hoppity Rea
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  20% Ull, 80% HB Akryl
 • Vikt:
  200 gram
 • Löplängd:
  ca. 350 meter
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  4 - 6 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 20 m x 28 v
 • Rekommenderad virknål:
  6 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiilollipop

Lollipop är ett magiskt garn med långa vackra färgskiften, som kommer i stora härliga 200 grams nystan med en löplängd på hela 350 meter. Garnet består av 20% ull och 80% HB akryl, som är lätt att arbeta med och gör att du kan vara säker på att dina plagg blir varma och sköna. 

De 21 äventyrliga färger som finns i Hobbii Lollipop är ytterst lämpliga till stickade och virkade projekt som till exempel sjalar, halsdukar, filtar, ponchon, mössor och diverse beklädnadsplagg. 

Varje nystan är sammansatt av 5 olika färger, som ger ett helt unikt utseende till dina plagg.

HB akryl står för High-bulk akryl, och det betyder att det blivit dampat i tillverkningen så att fibrerna drar ihop sig ca 20%. Detta resulterar i ett lättare och mjukare akryl, som känns bättre på kroppen. Denna process tar oftast längre tid än normal tillverkning och därför kan priset också vara högre.

Vänligen observera att färgerna kan ha smittats av på varandra under färgningsprocessen. Det kan t ex finnas en liten prick av den mörkare färgen på en av de ljusare färgerna av nystanet. Detta är helt normalt och ger en vacker effekt på ditt färdiga projekt.

Var uppmärksam på att längden på färgskiftningarna kan variera från nystan till nystan. 

Vänligen observera att Lollipop säljs som enskilda nystan, och inte tre åt gången som visat på bilden. Bilderna illustrerar blott att nystanen kan variera i utseende pga. de långa färgskiftningarna.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 1976-294). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (45)

Elin

Jag är snart klar med en babyfilt i C2C i pastellfärgerna (17). Så mjukt och skönt garn och det känns nästan som det virkar sig självt! Man känner också hur varm och skön filten blir.. Jag måste virka ganska hårt när jag gör C2C, annars drar det sig och blir inte fyrkantigt, men av garnet som blir över ska jag virka något som jag kan virka lösare. Det känns som att det skulle kännas ännu mer hur lättvirkat garnet är då!


Gulgun Franzén

I bought Lollipop garn to make a baby blanket for a friend. I loved knitting with it as it is so soft to work with. My friend loved the colours of the blanket and the softness against her babies skin. Beautiful and soft yarn with brilliant colours! I definitely recommend this yarn for any project!


Emma

Skönt garn att virka med. Växer fort på arbetet. Filten är tung och skön och man blir varm och skön till vintern framför tv.n.
Dottern Fick även "underlägg" till sitt kök. Supernöjd med både färger och tjocklek och kvalitet!


Rebecca

Jättemysigt garn. Gjorde en sjal med ett mönster härifrån och den blev både fin och varm att ha på sig. Trevligt till den som inte har virkat/stickat på ett tag och tycker om att se resultat snabbt. Lite grovt men det väntade jag mig.


Anita Helsing

Så härligt garn att virka med. Gör en filt i färg nr 17. Blandningen på färgerna gör den så fin. Är mitt Tv projekt! Virkar på filten när jag tittar på tv...garnet är så följsamt inget trassel ingen delning. Bara att virka på.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn